pátek 4. května 2018

Isover orstrop

Isover worldwide manufacturer of sustainable insulation solutions for thermal, acoustic and fire performance in new buil renovation and industrial applications. Výrobek již není ve výrobním programu firmy. Isover Acoustic Slab provides high levels of acoustic insulation in wall-lining systems, partitions and modular building applications. Uvedené informace jsou platné v době vydání technického listu. Výrobce si vyhrazuje právo tyto údaje měnit.


Nejširší nabídka tepelných. Isover ORSTROP tepelná izolace vhodná pro nezatížitelné tepelné, zvukové (akustické) a protipožární izolace stropů (mezi stropní trámy), nepochozí. Isover ORSIK boards are suitable for unloaded thermal, acoustic and fire insulation of pitched roofs especially, being inserted between rafters and additional frame, into partition walls, wood ceiling insulation, suspended ceilings and cavities. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny směsi hornin a dalších příměsí a přísad. Isover Orstrop je deska vyrobená z minerální plsti Isover.


Isover ORSTROP je izolační deska vhodná pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace stropů (mezi stropní trámy), bepochozích pů podhledů. Je vhodná pro nezatížitelné tepelné, zvukové, protipožární izolace stropů, nepochůzích půd a stropních podhledů. Dodávky HELUZ cihelných bloků Potřebujete méně než ucelený kamion sortimentu HELUZ?


Vaše objednávky sdružujeme a tak garantujeme dodání i. Izolačné dosky Isover ORSIK z kamennej vlny vhodné pre nezaťažené tepelné, zvukové a protipožiarne izolácie predovšetkým šikmých striech s vložením medzi krokvy a prídavného roštu do priečok, aj ako izolácie drevených stropov, podhľadov a dutín. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba.


Prodej izolačních a stavebních materiálů Isover. Zateplenie šikmej strechy. Objednávka musí být vždy na celé balení. U pochozích stropů je možné na původní strop se osadit dřevěné hranoly či fošny, mezi ně se pak umístit mineráln.


Lehké a těžké plovoucí podlahy. Desky Isover ORSTROP jsou vhodné pro nezatížitelné tepelné, zvukové a protipožární izolace stropů (mezi stropní trámy), nepochozích pů podhledů a dutin. Desky Isover UNI jsou vhodné pro nezatížené izolace vnějších stěn (provětrávaných fasád pod obklad s vkládáním izolantu do kazet nebo do roštů), dále pro izolace šikmých střech, stropů, podhledů a dalších lehkých sendvičových konstrukcí.


Materiál je vhodný do protipožárních systémových konstrukcí s požadavkem na objemovou hmotnost ≥ kg. ISOVER ORSTROP - 2mm. Tepelné izolace Isover jsou vyráběny ze skelné a čedičové vaty a také z expandovaného a extrudovaného polystyrenu (EPS a XPS). Samozřejmostí jsou originální doplňky a příslušenství, jako např.


Rigitherm - vnútorné zateplenie. Saint-Gobain Isover CZ s. Pro zateplení podlahy na terenu. Nabízíme Vám k dodání: St. Desky Isover ORSIK (dříve Orsil ORSIK) jsou vhodné pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace především šikmých střech s vkládáním mezi krokve i do přídavného roštu, do příček, izolací dřevěných stropů, podhledů i dutin. DPH : cena s DPH : měrná jednotka: za měrnou jednotku: balení: za jedno balení : měrná jednotka: za měrnou.


Inovace a vývoj v oblastí vegetačních střech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky