pátek 4. května 2018

Obklad beton

V interiéri ide o našu najrozšírenejšiu činnosť. Prinášame betónový povrch do moderného interiéru bytov, domov, kancelárií, reprezentačných. See actions taken by the people who manage and post content. Prihláste sa na odber a získajte prehľad o aktuálnych akciách a novinkách úplne zdarma. Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení.


Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. Kámen lámaný už svým názvem napovídá o svém charakteru a vzhledu. Nasvícením vytvoříte luxusní prostory s příjemnou atmosférou, kam se.


Co takhle zatraktivnit vaši fasádu? Beton je nejoblíbenější materiál pro výrobu imitací kamene. Betonové obklady jsou svým přírodním vzhledem, rafinovanou strukturou a zajímavou. V čem spočívají výhody betonových obkladů? Beton obklad dlažba - beton jak jej neznáte.


Zakázková výroba betonových výrobků - dlažba, obklady, schody, palisády, obrubníky, zahradni. Lehčené betonové obklady jsou vhodné do interiéru i exteriéru. Beton má skvělé technické vlastnosti, snadno se s ním pracuje a lehce se.


Dlažba je mrazuvzdorná a je tak možné ji použít do interiéru i exteriéru. Vysoká mrazuvzdornost a UV stabilita zajišťují dlouhou. Dřevo Beton Skandinávsk ý Klinkier Kámen Celá kategorie Mramor Patchwork Technický Výrobci Celá kategorie. I přesto, že je výrobním materiálem beton, je obklad váhově skutečně lehký.


Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Lámaný kamenný obklad vypadá velmi pěkně na fasádě, soklu nebo v interiéru. Možná byste si jím i vy rádi zkrášlili váš domov, ale odrazuje vás jeho cena, která se při přepočtu na metry čtvereční může vyšplhat do pořádných výšek. Predávame Betónové obklady- imitácia kameňa, sádrové obklady- imitácia kameňa, žulové kamenné dlažby, gresový kameň, tehlový obklad. Veľký výber betonových obkladov.


Kč Obkladová série Beton má dvě základní barevná provedení – čokoládově hnědou v kombinaci s béžovou a šedobílou. Obklad se strukturou štípaného kamene v černé. Je libo elegantní doplněk pro vaši fasádu? Textura kamene je detailně propracována, tak aby obklad nebyl k rozeznání od přírodního kamene.


CS- BETON - stavby jako. Pokiaľ chcete prímať informácie o najnovších výrobkoch a ponukách, zadajte svoj e-mail. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Pohledový beton imitující obklad je šitý na míru moderním, stylovým a luxusním povrchovým úpravám ploch nejen v interiéru, ale také v exteriéru. Beton disponuje zajímavými dekoracemi, díky kterým je velmi variabilní. Predstavujú funkčný a zároveň dekoratívny prvok v. Trošku vyššia pracnosť vás odmení originálnym vzhľadom steny alebo fasády. Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické i atypické, designové i tradiční a cenově výhodné, standardní i luxusní. Obklady vytváří úžasný efekt světla a stínu.


Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Mezi venkovní obklady řadíme betonové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky