úterý 15. května 2018

Přenos fotografie na dřevo

Každému, kdo se rád obklopuje černobílými či barevnými vzpomínkami na fotografiích, ale zároveň už se mu okoukaly rámečky obyčejné i ty digitální, udělá velkou radost Láďa Hruška a jeho návo jak vykouzlit zajímavou alternativu – přenesením fotografie na dřevo získáte netradiční, krásný obrázek s retro nádechem. Přemýšlíte nad originálním vánočním dárkem? Co třeba dřevěný obrázek? Přenos fotografie na dřevo , na textil Nemám rád reklamy, ale tohle snad ani reklama není a když, tak pro radost.


Lidičkové si přenášejí svoje obrázky na dřevo či jiné podklady. Fotografii lze přenést i jednodušším způsobem, ale u tohoto způsobu dochází k zrcadlovému přenosu, to znamená, že pokud je na fotografii text, bude přenesený pozpátku. Umíme přenos fotografie na dřevo. Objevte náš Dřevobraz - Vaše fotografie na dřevěné desce.


Díky tomuto návodu budete vědět, jak jakýkoliv obrázek převést na dřevo. Můžete si tak ozdobit rám obrazu, desku stolu, poličku nebo jen tak kousek. Nafotila jsem pro Vás postup přenosu obrázku na dřevo , pouze s pomocí lepidla a vody.


S laskavým svolením paní Natálie Procházkové, která tuto techniku využívá k přenosu na látku a která ji vymyslela. Děkuji i ostatním za inspiraci. Snad se Vám návod bude líbit a hodit.


Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s. Vaše osobní fotografie se ale dají přenést třeba i na dřevo. Postup je trochu jiný, ale výsledek neméně efektní.


Objevujeme přenos fotek na dřevo Vůbec nic o tom nevíme, celkově zkoumáme materiály a zkoušíme první přenosy s použitím obyčejného kancelářského papíru. Místo dřeva máme dřevovláknité desky. PŘENOS FOTOGRAFIE NA DŘEVO je dekorativní způsob, jak si ozvláštnit výzdobu bytu, pracovního místa či poličky svojí oblíbenou fotografií, nebo obdarovat. Na kúsok inej fotky vytlačenej na rovnakom fotopapieri naneste lepidlo, aby ste vedeli, ako budú navzájom reagovať.


Fotku prilepte na drevo ,. Reportáž Přenos fotografií na dřevo. Inspirace pro ty, kteří hledají originální nápady, návody a dobré rady, milují umění, tvorbu a design. Zde najdete originální a umělecké fotografie.


Na své okolí byste měli brát trochu větší ohled. Máte teď sice hodně starostí, ale ostatní jsou na tom velmi podobně. Nevylévejte si tedy špatnou.


Jeho použitím lehce přenesete tisk a kopie z laserových tiskáren, články z novin nebo obrázky z časopisů. D Využití je tedy hlavně pro. Nevšední a ojedinělé zpracování vašich fotografických snímků či předloh na kamennou kostku, kámen či dřevo. Je velice zajímavý a dekorativní způsob jak si vystavit naši oblíbenou fotografii v jiné podobě než jen natištěnou na papíře a bez použití. Tisk na dřevo se hodí se v podstatě pro jakýkoli motiv od rodinných či svatebních fotografií přes umělecké portréty až po fotografie krajiny a zvířat.


To je dost málo informací na odpověď. Na přenos se hodí veškerá přírodní pevná plátna, nevhodná jsou umělá vlákna a stresové materiály. Okolí fotografie poté můžeme odekorovat nerůznějšími jinými technikami (tužený textil, mozaika, malba, umělecké tmely, pasty, apod.).


Jana Kopecká (68) vzpomíná na manžela: Byla jsem Mildova čtvrtá nebo pátá žena (53x) Monika Babišová, jak ji neznáte! Unikly fotky z jejího soukromí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky