středa 16. května 2018

Sušák na balkonové zábradlí

Okenní sušák na prádlo, na balkón, do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi. Závěsný sušák na prádlo je ideální volbou pokud potřebujete šetřit místem.


Dle typu sušáku je možné jej umístit na radiátor, balkon, vanu nebo zábradlí. Prostě tam, kde máte možnost sušák zavěsit. Sušák prádla určený k montáži na zábradlí balkónu. Sušák na prádlo RING je vhodný na balkon zábradlí (kulaté i hranaté). Garantujeme předání zásilky přepavní společnosti do hodin od objednání.


Vyberte si praktický sušák na prádlo. Značka ALUMINCO pro vás nevyrábí jen hliníková zábradlí , zasklení či závěsné balkony, ale také praktické. Balkonový sušák na prádlo Wenko Balconies. Pak se vám zalíbí šikovně řešený sušák na prádlo, který se dá. Kvalitní sušák na prádlo.


Kovový sušák lakovaný v bílé barvě s modrými plastovými úchyty vhodné na radiátory, balkónové zábradlí či na vanu. Vhodné na vnitřní i vnější strany balkonů. Konstrukce z lakované oceli s antikorozní úpravou. Pevná ramena jsou nastavitelná, což.


Sušáky prádla určené k montáži na balkonové zábradlí bez vrtání pomocí objímek z nerezové oceli, v několika variantách. Mimo výroby a montáže balkonů, lodžií a příslušného zábradlí na balkony a lodžie z oceli nabízíme dodávku a montáž ocelových schodišť, zábradlí , bran, vrat, mříží, plotů, ocelových konstrukcí, táhel, ztužidel, kotevních prvků, konstrukcí pro markýzy a pergoly, přístřešků, požárních žebříků apod. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo. V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie. Tento sušák prádla s posuvnými šňůrami je velmi praktický a vhodný na všechny balkony.


Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na prádlo. Budete mít oprávněný pocit bezpečí a svůj balkón můžete začít naplno využívat. Vileda Universal je klasický sušák na prádlo se sušící plochou m. Sušák je vyrobený z oceli a jeho spoje jsou chráněné proti korozi.


Celkovou délku šňůr má metru. Háky k zavěšení, chráněné plastovými kryty, se postarají o bezpečné ukotvení na radiátor či balkonové zábradlí. Stabilizace držáku na okno. Dále vyrábíme zábradlí pro osazení přímo na balkónové dveře, zábradlí ke vstupním dveří a schodišťová madla pro osazení na stěnu schodiště či na libovolný. Univerzální sušák prádla na plastová okna.


Balkónový sušák na prádlo RING je vhodný na kovové zábradlí balkonu (kulaté i hranaté). Vašeho přání, jedna šňůra může mít max. Možnost složení sušáku, aby nepřekážel, pokud se nepoužívá. Jedná se vždy o specifické řešení k dané konstrukci určené především pro balkony panelových domů.


Sušák Brezza 2- rozkládací sušák vhodný na balkon, topení, zábradlí atd. Typy hliníkových zábradlí Rám hliníkového zábradlí lze rozčlenit svislými hliníkovými příčkami dle technických parametrů a přání zákazníka. Zábradlí na balkon a terasu jsou vyrobena z velmi odolných materiálů, které zajistí jejich životnost. Výborně tak splní svou bezpečnostní funkci, ovšem ani jejich estetický rozměr neleze opomenut. Proto vás zveme do naší galerie uspořádané podle umístění na balkonové zábradlí , zábradlí schodiště, zábradlí na terasu, zábradlí pro francouzská okna a zábradlí galerie v domě, venku a dalších konkrétních místech.


Prohlédnete si naše produkty realizované na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky