pondělí 21. května 2018

Topná folie terárium

Výhřevné fólie vhodné do terárií, inkubátorů a boxů pro chov hmyzu. Skvěle se hodí i do rack systémů. Plazi absorbují toto sálavé teplo způsobem velice podobným jejich vyhřívání v přirozeném prostředí.


Zalaminovaná topná folie. Dobře vyhřívá terária, vivária, nebo substrát, pod kterým je umístěna a poskytuje chovaným zvířatům místo pro lokální ohřev. Topná fólie 5w 14xcm.

Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým se folie. Silikonové topné kabely pro vytápění terárií , nádrží pro chov krmného hmyzu nebo rack systémů. Umožňují levný, ekologický, moderní a spolehlivý systém vytápění. Infrazářič je přístroj který.


Jako tepelná podložka se skvěle hodí např. Chci se zeptat jestli tyto folie někdo používáte a jak je pod terarium dáváte, popř. U té fólie byly přibalené gumové,asi 1cm.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Samolepící ohebná topná fólie PES 400x200Díky široké nabídce můžete vybrat požadovanou topnou fólii podle tvaru a rozměru vyhřívaného objektu. Elektrické napájení 230V zajišťuje kabel s vidlicí. Tepelný výkon 35W zaručí nezanedbatelné finanční úspory za provoz elektrické energie. Teplota povrchu fólie je závislá na okolní teplotě, ale i na podkladu na kterém je umístěna.


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Zdravím :) prosím o rady, jak nejlépe vytopit terárium o rozměrech 110cmdx50šx60v pro krajtu královskou. Bohužel v noci teplota stále klesá.


Někdy až na stupňů, když je venku opravdu zima. Momentálně tam mám 40w žárovku a 6w topný kámen. Většinou jsou zalezlý, takže pod žárovku se vyhřívat nechodí.


Folie zahřívá zrcadlo a brání tak jeho zamlžení. Zakoupil jsem tuto folii a dle návodu umístil pod terarium , kdy jsem v polystyrenu udělal čtvercový otvor na folii tak aby se folie nedotýkala dna a mezi dnem teraria a folii je cca 1cm vzduchová kapsa. Deska topná Heat Wave nejmenší - výhřevná deska do skleněných terárií - terarijní topná deska Exoterra. Vhodná pro skleněná terária.


Přidat do seznamu přání. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Poskytují velkou variabilitu díky malé tloušťce a nenáročné instalaci (žádné kotle, topná tělesa, potrubí). Díky plošnému pokrytí, rychlosti náběhu a přesné regulaci programovatelným termostatem nabízí maximální komfort. Pro použití pod terárium je minimální bezpečná vzdálenost 10mm, aby byla zajištěna výměna tepla. Kvalitní silikonový topný kabel do vlhkého prostředí.


Zbývající nevytápěná část umožňuje zvířatům vzdálit se dle potřeby od tepla. Mezi nejčastější způsoby použití topné folie patří elektrické podlahové vytápění, kdy si stavebník může zvolit různé způsoby montáže tohoto infratopení. Vodní terárium – želvárium - akvaterárium pro plazy a obojživelníky plníme vždy pouze předem upravenou vodou. Zespoda terárium vyhřívá i topná fólie, která je zapnuta nonstop, takže se stará především o vyhovující noční teploty.


Zářivky a žárovka jsou umístěny ve světelném krytu, který je vyroben z plechu a polepen samolepící tapetou, imitující dřevo. Hledáte vhodné terárium pro želvu, agamu, hada, chameleona nebo chcete terárium na míru jako na zakázku? Při zakoupení našich produktů nabízíme některé doplňky, jako např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky