středa 16. května 2018

Výroba štípačky na dřevo

This feature is not available right now. Jsou to štípačky na krátké i dlouhé dřevo, okružní pily, štěpkovače dřeva, drtiče dřeva, odkorňovací stroje a další užitečné stroje pro pohodlnou a maximálně efektivní práci s dřevem. Stroje jsou vhodné pro domácí, ale především pro profesionální využití.


Sami se přesvědčte o jejich vysoké kvalitě. Výroba štípačky na dřevo. Rozhodli jste se pro vlastní výrobu štípačky na dřevo?

Nevíte si rady s výběrem hydraulických prvků ke štípačce na dřevo? Tento článek Vám nepomůže postavit štípačku na dřevo, ale bude sloužit jako návod jak počítat a vybírat jednotlivé prvky hydrauliky pro Vaši štípačku. Tato varianta je sice levná a práce rychlá, ale bohužel na úkor bezpečnosti. Ahoj všem, prosím o radu.


Rád bych si doma zkonstruoval štípačku na dřevo. Viděl jsem něco na. Potřebuju poradit jak vyřešit to ten kloub v rameni.


Akce na štípačky na dřevo, ke štípačkám obdržíte od nás hodnotné dárky (4-ramenné klíny, rozšiřovací klíny)!

Všechny nabízené štípače dřeva jsou včetně olejové náplně a jsou připravené k použití! Patříme k největším prodejcům štípačů v ČR - můžete nám věřit. Na výběr jsou jak klasické horizontální štípačky na dřevo , např. Woodster LH , tak štípačky dřeva vertikální (někdy také štípače dřeva a štípače dříví ), např.


Horizontální štípač dřeva. V krbových kamnech se s nimi bude zatápět jedna radost. Navíc mají všechny štípačky dřeva praktická kolečka, takže je snadno dopravíte z garáže na místo, kde nikoho nebude rušit jejich provoz, a poté zase zpátky.


Dodáváme reverzní vypínače na levé a p. Reakce thorovo kladivo Na takhle rovný krásně rostlý dřevo mi stačí i malá štípací fiskara. Dokáže vyvinout tlak až do hodnoty tun a naštípá kusy dřeva do délky cca cm. Rám by nebyl problém, pístnici mám na tlak cca 10tun, elektromotor 3kW, ale nevím jaké olejové. Ve štípačkách na dřevo jsme vyhlášenými prodejci v ČR značky Scheppach.


Vertikální štípačky na dřevo. Nejprodávanější štípačky na dřevo máme stále skladem s hodnotným příslušenstvím v ceně, proto neváhejte vybírat štípačky na dřevo v akci, dopravu máte od nás zdarma. Nabízíme štípačky na dřevo horizontální i vertikální. Hydraulické štípačky na dřevo.


V naší nabídce naleznete robustní štípačky na dřevo , které využije jak profesionál, tak i chatař na své zahrádce při přípravě dřeva na zimu.

Díky skvělým materiálům a bezpečnostním normám jsou štípačky na dřevo velice bezpečné, stabilní, nenáročné na manipulaci ovládání a mobilitě. Jestliže často pracujete se dřevem ve větším objemu, zkuste popřemýšlet o koupi štípače na dřevo. Usnadní mnoho práce oproti.


Robustní štípačka na krátké dřevo s dlouhou životností připraví za krátkou dobu palivové dřevo na celou zimu. Spaltaxt se dodává s různými variantami pohonu a přesvědčuje unikátním hrotem pro upevnění dřeva, kterým lze před každým štípáním snadno a bezpečně upevnit i tenké nebo šikmo odříznuté dřevo. Nabízím cirkulárku, masivní železná konstrukce svařená z profilů na kolečkách, deska 124x80cm s motorem 4kW, převod třemi klínovými řemeny, kotouč průměr 40cm, dvoupolohový spínač pro postupný rozběh. Dřevníky a přístřešky na dřevo. Kvalitní dřevník na uskladnění dřeva chrání dřevo před klimatickými vlivy, tedy před deštěm, větrem, sluncem.


V nabídce máme benzinové a elektrické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky