pondělí 21. května 2018

Zatravňovací tvárnice betonové

Zatravňovací dlažby umožňují zpevnění ploch a zároveň jejich zatravnění. Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí. Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby. Betonové vegetační dlažby vám elegantním způsobem zpevní svahy na vaší zahradě, aniž byste ublížili okolní zeleni.


Chcete-li odvést povrchovou vodu do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny, použijte naše betonové žlaby. Toužíte-li prodloužit rameno příkopových žlabů, skvělým pomocníkem vám budou naše betonové přídlažby. Ceny jsou uvedeny bez dopravy. Doprava bude kalkulována z Čeperky.


Nabízíme odběr za naše ceny ve skladech a výrobních závodech DITON. Lze ji použít i ke zpevnění svahů s mírným sklonem. Pomáhá k rychlejšímu odvodnění nadměrně vlhkých pozemků, které jsou více chráněny před erozí.


Mezery mezi dlažebními kameny a otvory v dlažbě lze vysypat štěrkem, nebo nechat zarůst trávou. Pak potřebujete zatravňovací betonovou dlažbu LiaStone. Dalším využitím je zpevnění a zatravnění ploch okolo bazénů. Jakmile tvárnice zarostou, tvoří zeleň až plochy. Zatrávňovacie tvárnice alebo inak aj zatrávňovače, majú veľmi dobré využitie, napr.


Cena jedné tvárnice o rozměru x. This feature is not available right now. Betonové zatravňovací tvárnice jsou ideální pro zpevnění svahů, příjezdových cest či vodních děl. Tráva prorůstá skrz tvárnice , takže je zachována jak nosná funkce dlažby, tak zelená tvář pozemku. Prodám kvalitní a poctivé betonové zatravňovací tvárnice.


NE TY Z OBI, HORNBACHU NEBO BAUMAXU kusu - při odběru všech najednou přidám pulek a několik čtvrtek zdarma. Plotové tvárnice sú na svoju vysokú pevnosť, mrazuvzdornosť a trvanlivosť vhodné najmä na ploty, deliace steny, protihlukové zábrany, oporné múry a okrasné múriky alebo podmurovky. Betónové tvárnice na plot ponúkajú výborné riešenie plotov a oporných múrikov za skvelú cenu. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.


Tvárnice musia byť položené tak, aby sa ani po zaťažení nepohybovali. Na začiatok si dôkladne vyznačte plochu , kam budete tvárnice umiestňovať. V tomto priestore vykonajte výkop a celú plochu následne dorovnajte použitím vodováhy a dôkladne zhutnite valcom. Výhody betonové zatravňovací dlažby Velkou výhodou, kterou samozřejmě betonové zatravňovací panely přinášejí, je fakt, že jsou schopny vydržet dlouhou dobu na stejném místě bez jakýchkoli velkých známek opotřebení. Cenově také nevycházejí nijak výrazně draho.


Své využití najde zatravňovací dlažba také na pojezdových plochách pro osobní automobily. Normy a předpisy Uvedené výrobky jsou v souladu s ČSN EN Betonové dlažební desky - Požadavky a zkušební metody (značkovací prvek ČSN EN ˙). Uvedený výrobek je v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. V kategorii zatravňovací tvárnice Vám nabízíme široký výběr produktů pro zpevnění a zatravnění Vašich ploch v kategoriích zatravňovací rohože, zatravňovací dlažba, travní rohože a umělý trávník. Tyto zatravňováky Vám umožní mít Vaše příjezdové cesty, parkovací místa a jiné plochy krásně zelené.


Patio můžete použít také jako okrasné svahové tvárnice. Zvláštní zesilující uspořádání dílců umožňuje stavbu opravdu vysokých, kolmých a pevných opěrných, protipohledových nebo protihlukových stěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky