pondělí 4. února 2019

Duvilax lepidlo

Duvilax LS-je štandardné lepidlo na drevo pre interiér v triede D2. Používa sa na lepenie montážnych spojov pri výrobe nábytku, na lepenie masívneho. Duvilax L-- lepidlo na obklady a dlažby je univerzálne stavebné lepidlo.


Kompletné informácie o produktoch značky Duvilax - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste. Webová stránka, ktorú práve prezeráte je venovaná disperziám a disperzným lepidlám vyrábaných v podniku Duslo, a. Veríme, že Vám pomôže v orientácii v jednotlivých segmentoch použitia ako aj so spôsobom používania jednotlivých výrobkov. Univerzální stavební lepidlo. Duvilax L–se používá neředěné na lepení textilních a PVC podlahovin, linolea, marmolea, koberců, plastových parapetů.


Duvilax sa zaoberá výrobou disperzných lepidiel a prísad do mált. Duvilax BD-- přísada do malt, stavebních směsí a lepidlo na papír. Duvilax LP špeciálne lepidlo na parkety Je určené na lepenie nelakovaných mozaikových a lamelových parkiet vyrobených z tvrdých drevín (okrem buku) a nelakovaných korkových podlahovín a obkladov na očistený a odmastený podklad. Nevykazuje žiadne riziká z hľadiska zdravia a použitia.


Tmely, silikony a lepidla) Hodnocení produktu:. Duvilax L - se používá neředěné na lepení textilních a PVC podlahovin. V textilnom priemysle má využitie na tuženie nití a textílií. Vo výrobe kobercov sa používa ako základná zložka zmesi pre rubovú úpravu. Používa sa ako plastifikačná a prevzdušňovacia prísada do stavebných zmesí, na penetrácie podkladov a na lepenie tapiet a papiera.


Duvilax Expres LS je lepidlo na drevo pre interiér s veľmi rýchlou tvorbou spoja. Všetky informácie o produkte Tmel, silikón a lepidlo Duvilax BD lepidlo 5kg, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Duvilax BD 20. Ve stavebnictví se používá jako plastifikační a. Vedeme lepidlo na dřevo, lepidlo na papír, lepidlo na podlahy, lepidlo na parkety, lepidlo na obklady, lepidlo na kov, lepidlo na sklo, lepidlo na PVC, lepidlo na tapety, lepidlo na plasty, lepidlo na obuv a lepidlo na koberce.


Dodáváme závitová a přírubová lepidla, lepidla na ložiska a vteřinová lepidla. Skladem máme zboží, které jsme schopni dodat nejpozději do dnů. Použitie: Vodovzdorné lepidlo na drevo, kde konečná pevnosť zodpovedá požiadavkám normy EN 2v triede D3.


Aqueous, white-colore non-toxic, non-combustible, inexplosive, biodegradable homopolymeric polyvinyl acetate dispersion. Contains dibutyl phthalate acting as softener. Díky novému složení, které pečuje o pokožku, můžete svou ochranu proti potu a pachu nanést okamžitě po holení a vyrazit! Duvilax Dje jednozložkové lepidlo na drevo s rýchlou tvorbou spoja, dlhodobo odolávajúce vlhkosti podľa EN 2v. Hľadali ste: lepidlo duvilax - farbykosice.


Jednosložkové lepidlo na bázi polyuretanu, vytvrzující absorpcí vzdušné vlhkosti, vytvářející pevný a vodovzdorný spoj. Lepení veškerých dřevěných konstrukcí, sendvičových hranolů a trámů, rámů oken a dveří, lepení veškerých dřevěných konstrukcí a staveb. Měkčená disperze vhodná pro stavebnictví jako plastifikační a provzdušnovací přísada do malt, také pro výrobu. Přebytečné lepidlo (tvrdou pěnu) odstraňte ostrým řezákem po asi - hodinách, kdy lepidlo ještě není zcela tvrdé. Lepidlo DUVILAX BDdo betonu 5KG.


Tip 3: při opravách dřevěných předmětů, kde chybí, nebo je poškozeno větší množství materiálu, použijeme k jeho doplnění, nebo náhradě dvousložkovou epoxidovou plastelínu, kterou můžeme po vytvrzení (ca minut dle typu) brousit a přetírat. Surovina na výrobu a zlepšovanie vlastností omietkovín, mált, cementových poterov a iných stavebných zmesí. Okrem toho že pôsobí ako spojivo, zlepšuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky