pondělí 4. února 2019

Žhavící relé

Application list Cross-reference-list CITROEN Vehicle Year of constr. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme dohledat požadovaný díl nebo nabídneme možnou náhradu. Záruka dní na funkčnost. Felicii je jen obyčejné relé na 12V, jehož kontakty jsou schopny spínat proud cca 50A, takže jako univerzál určitě půjde použít.


Ono stačí poslouchat žhavící relé. Když v zimě sedám do auta co dýl stálo, tak startuji až po cvaknutí relé, né hned po zhasnutí kontrolky. Přidá to startéru a motor chytne na drb. Inzerát Berlingo, Partner žhavící relé v okrese Louny, cena 450Kč, od sbudina na Sbazar.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Part numbers, descriptions, prices and applicability information have been obtained from public sources on the Internet.


Hdi 80kw nachází žhavící relé ? All trademarks and registered trademarks are the property of their respective owners. GLOW PLUG Dear Customer, Dear Dealer, First of all, congratulations to choose ISKRA Diesel Cold Start Components. Since the aspect of environmental. Inzerát Žhavící relé v okrese Mělník, cena 250Kč, od Jana Kuželka na Sbazar. Popis: pro Ford Mondeo MK r. Automobilové relé KRÄCKER 24.


Motor má nový: STARTÉR, ŽHAVÍCÍ SVÍČKY, RELÉ ŽHAVENÍ, PŘEHRANÝ SOFTWARE, NOVÁ BATERIE. Vozidlo nešlo nastartovat,minulý servis šel cestou načtením závakontroly pojistek,rozvodů a rozebráním pár dílů palubní desky. My jsme šly jinou cestou. Relé naleznete pod volante1) Nejdříve vyndáme ovladač světel.


Ovladač zatlačíme dovnitř poté otáčíme ovladač doprava a ovládání vysuneme ven a vycvakneme konektor. Na tom schémátku to moc zřetelné není Jinak relé jsem rozebral a pokusil se vydedukovat, jak by to mělo přijít zapojit. Nedonutil jsem ho sepnout.


Začalo mě zlobit žhavení , když by měla žhavíci jednotka začít žhavit , tak začne žhavící relé cvakat a kontrolka v rytmu toho cvakání poblikává. Ok , když obejdu celé žhavení a nažhavím přímo přivedením napětí na žhavicí svíčky (pomocí relé ) tak to v pohodě nastartuje ale dokud je auto studené občas. Relé žhavení najdeš v reléovém boxu nad levnou nohou řidiče. Jinak tyhle motory začínaj žhavit když je stupňů a míň, ale co vím tak chytaj i bez žhavení, podívej se jestli ti nepadá nafta a hlavně skontrolovat dynamický počátek vstřiku to bývá obvykle kámen úrazu. Nabízíme velký sortiment všech Mondeo Mk3.


Kč Cena produktu bez dopravy. Rádi bychom vám sdělili, že jsme vydali nové informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje. Tyto nově vydané zásady zpracování osobních.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. L je tak rezerva ukazatele. Zdravim lidi jedná se o to že mi vento najednou přestalo žhavit a nemohu přijít nato jak to opravit mohl by někdo poradit?


LTP - technika a díly, s. Tak pánové,VAG mi ukazuje vadné žhavící relé. Byl sem proto na jarově že ho za 1koupím,vyměním a bude klid. Každopádně když na mě děda u pultu.


Originální , plně funkční. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Tento web používá cookies pro sbírání statistických dat a zlepšování funkčnosti webu.


Při procházení našich stránek souhlasíte s pravidly cookie policy. Je obvykle umístěno na levém podběhu aby byly propoje ke svíčkám co nejkratší. Obsahuje jednak vlastní výkonné relé které připojuje svíčky k akumulátoru a druhak obvykle jednoduchou elektroniku která mění dobu žhavení podle teploty motoru. A Žhavící svíčky TDI (pouze USA) Rele R- 0. A Blokování startu Rele R- 0. A Svorka napájecí napětí Rele R- 0. A Větrák chlazení Rele R- 0. A Houkačka Rele R- 0. A X Kontakt pomocný Rele R- 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky