pondělí 18. února 2019

Pěnový polystyren

Jen málo materiálů ve stavebnictví má tak široké uplatnění jako pěnový polystyrén. Polystyrén, je využívaným a oblíbeným. Podkladový polystyren pro ploché střechy BACHL EPS 100.


Fasádní polystyren Bachl EPS F jsou izolační desky z pěnového polystyrenu, které se používají v kontaktních zateplovacích systémech. Pěnový polystyren (zkráceně EPS) je univerzální materiál s pestrou škálou možností využití. Kromě stavebnictví je používán například také jako.


Zpravidla má bílou barvu a je vyroben z napěněných polystyrenových kuliček. Na českém území probíhá zateplování fasád pěnovým polystyrenem úspěšně od 60. V posledních desetiletích jsou nejpoužívanějšími tepelnými izolacemi plochých střech pěnový a extrudovaný polystyren a výrobky z minerální vlny.


Stavebniny MPL vám pomohou vyřešit tepelné izolace podlah. Jen u nás tepelné izolace podlah za výhodné ceny. Pěnový expandovaný polystyren (EPS) je osvědčená izolační hmota, bez níž už v současnosti není možné energeticky hospodárné stavění.


Zateplovací pěnový polystyren EPS, extrudovaný polystyren XPS pro tepelnou izolaci budov. Díky nízké hmotnosti a snadné opracovatelnosti je práce s polystyrenem rychlá a efektivní. V nabídce najdete polystyreny určené pro zateplení fasád a pro podlahové nebo střešní konstrukce. Pěnový podlahový polystyren EPS P-Systems 1Tepelně izolační desky určené pro ploché střechy s vyšším zatížením, pro izolaci podlah s vyšším zatížením bez útlumu hluku. Pro izolaci šikmých střech mezi a pod krokvemi, podkladní vrstvy plochých střech.


Většinu choulostivých výrobků spolehlivě ochrání díky svým vynikajícím vlastnostem pěnový polystyren. Fasádní polystyren Styrotherm Plus Ceny od: 2Kč Slevy až: Fasádní tepelná izolace - šedý polystyren s grafitem Styrotherm Plus je pěnový polystyren s přísadou grafitu se zvýšeným tepelným odporem vhodný pro použití na zateplení fasády. Snadno z něj vytvoříme dekorační nebo tvaro. Pěnový fasádní polystyren Bachl EPS se lepí a kotví přímo na obvodové zdivo.


V případě rekonstrukce či dodatečného zateplení fasády se fasádní polystyren Bachl EPS lepí a kotví přímo na vhodně upravený povrch stávající omítky. Povrch, na který se fasádní polystyren Bachl EPS lepí a kotví, musí být soudržný a bezprašný. Proto před nalepením fasádního. Expandovaný pěnový polystyren patří k nejpoužívanějším typů tepelné izolace.


Vyrábí se vnapěněním polystyrenových perlí o velikostech podle druhu. Podlahový polystyren je vhodný pro zateplení podlah s běžným nebo vysokým zatížením. Materiál pro hrubou stavbu. Vyrábí se buď vypěňováním do forem nebo řezáním z vypěněných kvádrů. Neobsahuje žádné zdraví škodlivé látky.


Nabízíme polystyrenové izolační desky. Jedná se o pěnový polystyren pro použití v kontaktních zateplovacích systémech. KVK PARABIT doplňuje portfolio dalších stavebních výrobků, jako jsou suché maltové a. Jeho výhodou je jednoduchost použití i cena. Stejně tak nabízíme různou hustotu polystyrenu EPS nebo EPS 10 zajistíme i vyšší hustoty EPS 1a podobně. Z výrobců nabízíme Baumit, Styrotrade, Dekprimer a další.


Lze je také použít pro izolaci šikmých střech, podkladní vrstvy plochých střech, závěsných podhledů, izolaci obvodových stěn a do plovoucích podlah bez útlumu hluku s běžným zatížením. Abychom zajistili maximální ochranu produktu, společnost Storopack vyrábí obaly, které se svými rozměry na míru přizpůsobí přesně přepravovanému zboží. Proč tvrdíme, že pěnový polystyren je pro zateplování ekologicky vhodnější materiál než minerální vlna?


Naše nabídka izolačních hmot poskytuje řadu možností pro komplexní řešení zateplení. Náš sortiment zahrnuje pěnový polystyren , extrudovaný polystyren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky