pondělí 18. února 2019

Poklop na vodoměrnou šachtu

Kvalitný kompozitný poklop na vodomernú šachtu, nádrž, žumpu či septik. Určený na plochy používané pre chodcov, cyklistov a iné, napr. V prípade záujmu možnosť objednať poklop triedy B1určený na prejazd osobným autom. Vzhledem k tomu, že musí přilnout na šachtu těsně, měl by jí rozměrově odpovídat. Pozor, poklop na šachtě být umístěn musí.


Většina z nich se vyrábí z plastu. Plastový poklop s madlem z polypropylenu se zátěží 5t. Vyrobíme vám na míru plastový poklop na šachtu.


Vyvinuli jsme materiál Rovasco, který je pro tyto. Proto i základní poklop na revizní šachtu můžete vylepšit o větší přípustné zatížení, panty, protikorozní úpravu nebo třeba různá těsnění. Ačkoliv se může zdát, že poklop je jen obyčejný kus kovu, který se jednoduše pokládá na ústí nějaké šachty či kanalizace, není tomu tak. Poklop na vodomernú, alebo prečerpávaciu kanalizačnú šachtu DN60 môžete použiť ako náhradný diel keď sa vám pôvodný poklop nejakým spôsobom poškodil. Poklop vodomernej šachty môže byť dodaný vo farb.


Produkt Dakota Poklop na revizní šachtu - šedý za výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt Dakota Poklop na revizní šachtu - šedý po celé ČR bezpečně. Nakupte poklopy na revizní šachty za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí poklopy na revizní šachty po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Citizen Brown Leather Strap Watch.


Pozemky v Rostoklatech mají k dispozici obecní vodovod. Abychom se na vodu mohli napojit, je třeba vybrat a nainstalovat vodoměrnou šachtu. My jsme ochotní vaše přání vyslyšet a převést ho do skutečnosti, takže vám vyrobíme i poklop na šachtu podle vašich představ, rozměrů a podobně. Pro vyšší třídy dopravního zatížení lze použít poklop , který se umístí na roznášecí prstenec. Díky tomu, že je šachta v dolní části otevřená, nehrozí nebezpečí vztlaku.


Betónová platňa na vodomernú šachtu s otvorom. Jedná se o velmi spolehlivou šachtu bez reklamací. Sep vovo Videl som aj, ze na bokoch boli otvori cez ktore prestrcili tyc a na kazdy koniec dali zamok. Tyc sa nedala vybrat a tym padom ani poklop. Vhodné su najmä ako kryty na vodomerné šachty, septiky a pod.


Vyrábané sú v rozmeroch: 5x 5mm, 6x 6mm a 7x 7mm. Tento poklop na šachtu má využití například: zakrytí inspekčních šachet, telekomunikační šachty, parkoviště, silnice, pěší zóny. Po ztuhnutí betonu provedeme obsypání tělesa šachty stěrkem. Plastové poklopy jsou určeny k zakrytí průlezů šachet o průměru 6mm. Poklopy se osazují přímo na průlez šachty.


Vodoměrnou šachtu můžeme také upravit k použití na zhlaví vrtu. Pak funguje jako šachta pro ukončení vrtané studny, v níž je umístěna potřebná technologie. Znáša tiež veľké rozdiely teplôt od -° C do 2° C. Vďaka spracovanie z nehlučného plastového kompozitu je poklop šetrný k okolitému prostrediu a súčasne nevyzýva k prípadnému vandalizmu, v podobe krádeží, teda je vhodný pre inštalácie do verejného priestoru.


Díky zpracování z „nehlučného“ plastového kompozitu je poklop šetrný k okolnímu prostředí a současně nevybízí k případnému vandalizmu, v podobě krádeží, tedy je vhodný pro instalace do veřejného prostoru. Drevený poklop má priemer 100cm. Poklop je na masívnom drevenom ráme a otvára sa smerom od stredu do dvoch strán.


Nechceme ji protože je to další díra do zeme, další investice a hlavně co máme zkušenosti od lidi co je mají, tak nejsou 1 vodotěsné přes víko a vždy jim tam při děšti a větru nateklo a museli to pak odčerpávat. V kombinaci s použitým materiálem (válcovaným polypropylenem nejvyšší jakosti) a precizní českou výrobou zaručuje pro vodoměrnou šachtu vynikající užitné vlastnosti a dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky