středa 13. března 2019

Cena základové desky za m2

Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Kolik může vyjít cena základové desky 149m2? Kompletní cena za výkopové práce se pohybuje v rozmezí cca – 30.


Cena základové desky Orientační cena za zhotovení základové desky.

Jednalo se o stavbu desky pro několik řadových domů, proto jsme museli volit tuto cestu. Z velké části cenu ovlivňuje výběr pozemku. Vypracujeme Vám základovou desku na klíč, včetně veškerých služeb. Byť máme super místo i super cena byla za pozemek, určitě za mě nebrat pozemek kde něco stálo, to jsme už před tím odvezly tater bordílku což taky nebylo zadarmo protože to nebyla hlína. Chci se jen podělit se svojí zkušeností se stavební firmou, kterou jsem požádal o rozpočet na stavbu základové desky , kterou jsem jí chtěl sdělit.


Tím prvním je řešení základové desky za pomocí ztraceného bednění. Takovéto řešení základové desky zvládnete i svépomocí.

Nepříjemná je ale cena ztraceného bednění. U šalování dřevem je zapotřebí správné techniky stavby. Cenově vyjde dřevo mnohem levněji, než je tomu u betonového ztraceného bednění, které se následně vylévá. Typ budovy potom ovlivní nutnou tloušťku základové desky , množství potřebného betonu, ocelových výztuží apod.


Cena za mzákladové desky vás zcela jistě překvapí. Základové desky i izolace základové desky provádíme nejen v Plzni. Přitom jsem platil těžkou techniku a beton z mixu. Výztuž základové desky Jednoduchá ocelová výztuž nevyžaduje hodně práce a zkušeností.


Je však třeba si uvědomit, že výztuž někde muže být. Rozměry základové desky jsou podobné jako u našeho domu za milion, cena by se tedy měla pohybovat kolem 200t. Máte atypické základy alebo si neviete poradiť s výpočtom ceny základov?


Průměrně se na zhotovení základové desky včetně základových pasů a inž. Samozřejmě také záleží na navržené výztuži, způsobu jejího provedení, zásypovém materiálu atp. Pojištění odpovědnosti za škodu ve výši mil.


Cena realizace základů a samotné desky , se pak odvíjí od řady faktorů, jako jsou rozměry základové desky , ale i její umístění.

Má-li se nacházet na rovné ploše, je spotřeba materiálu nižší. Ale v případě, že je plocha sešikmená, je potřeba desku adekvátně dorovnat, což zvyšuje nejen spotřebu materiálu, ale také náklady na práci. Otázka určení tolerance napříč celou deskou závisí také na celkové ploše základové desky. Za druhé, cena desky na pěnovém skle je samozřejmě úplně jiná, nesrovnatelná s normální deskou, neboť toto sklo ne neúměrně drahé, nesmyslné, a neznám nikoho kromě ekonadšenců, kdo by takto stavěl.


Samonosná konstrukce základové desky ELEGOHOUSE, díky které není potřeba provádět plošné hutnění podloží, navážet a poměrně náročně hutnit podpůrné podsypy. Základová deska ELEGOHOUSE je nad terénem a tudíž nezávislá na podkladu. Celková cena za kompletní základovou desku se nakonec.


Realizujeme výstavby základových desek na klíč. Cena : při běžném provedení základové desky. Realizace základové desky , speciální požadavek na rovinatost a úhlopříčku, splněno do 5mm. Speciální požadavek na odvětrávání desky jako protiradonové opatření.


Přípojky inženýrských sítí. Samotná deska byla o síle 250mm. Pasivní a nízkoenergetické domy. Tato je vždy individuální.


Každá zakázka je naceňována zvlášť, na základě osobní návštěvy, vlastního zaměření a projednání konkrétních požadavků s investorem. Pro orientační cenu můžete vyplnit formulář. Ilustrovaný přesný postup a doporučený materiál za akční ceny! Ideálně JM, ale budu vděčný za jakýkoliv kraj, jakoukoliv velikost a cenu jakékoliv formy výstavby. Nemohu to v diskuzích nikde najít, tak se zeptám.


Víte někdo, jak se pohybuje cena za mzákladové desky dělané firmou na klíč?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky