pondělí 11. března 2019

Mirelon pod lino

Ne, pod lino se Mirelon nedává. Proto se beton potírá stěrkou a přebrušuje do hladka, pak se vysavačem vysaje a pokládá se lino. Klidně můžete lino položit volně bez lepení, ani nemusíte lištovat, je to na Vás.


Ale, když se lištuje, tak lino lepené, což u lina na filcu nevidím, jako vhodné. Když se pak později lepené lino mění, tak se staré vytrhává i s. Podložky pod podlahu z extrudovaného polystyrenu STARLON a pásy z pěnového polyethylenu MIRELON jsou určené pod laminátové, dřevěné a ostatní podlahové.

PVC lino je podlahovou krytinou, u které je vidět každá nerovnost. Proto je nutné, aby podkla na který se bude pokládat, byl naprosto rovný. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Mirelon a lino. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem.


Paronepropustný pěnový podklad pod plovoucí podlahy. Pás pěnového polyethylénu Mirelon jednostranně laminovaný LDPE folií o síle mm, opatřený. Mirelon 3mm, je výráběn ve žluté nebo bílé barvě - dodaná barva bude ta , která bude aktuálně skladem.

Výhodou je velká hustota pěny než u konkurence. Ja mam vsude na beton dany nejdriv obycejny jekor a pak na nej teprve lino a nebo celoplosne koberce, ten jekor tam mam jako tepelnou izolaci a zaroven jako tlumici vrstvu, treba v kuchyni mi dost casto ten jekor pod linem zachranil nadobi pred rozbitim. Mirelon mi pripada pod lino az moc mekky, treba zidle by se tam asi dost promackla.


Ráda bych pod lino něco, co aspoň trochu utlumí hluk. Podkladový papír se pod PVC umisťuje pro jeho vyrovnávací schopnosti. Pod lino se dneska často dává mirelon , ale ten silnější (4mm).


KOBERCE SE JENOM NELEPÍ ! Ty s tím máš zkušenosti? Musí se dávat nejaký podklad pod PVC nebo se dává rovnou na beton. Předem moc děkuji za jakoukoli odpověď. Pokud se něco dává co například to je.


Když bych dal pod lino Mirelon Kročejová izolace 2mm pomohlo by to zmírnit hluk? Nebo je jich více zde pod štítkem Štítek podložky pod podlahu. Podlahové příslušenství Archiv Podkladové a izolační materiály. Páru nepropustný pěnový podklad pod plovoucí podlahy. Podložky pod podlahy, koberce a pvc Díky své odolnosti a nivelační (vyrovnávací) schopnosti podložka pod podlahu výrazně prodlužuje životnost vaší podlahy.


Zejména podlahy montované pomocí zámků potřebují podložku, která zaručí odstranění povrchových nerovností a tuto vyrovnávací schopnost neztratí. Mirelon je značka výrobků z pěnového PE, z výrobků Mirelon Vám nabízíme dilatační pásky Mirelon a pásy Mirelon , které slouží jako kročejová izolace v oblasti podlah.

Dilatační pásky Mirelon slouží k. Mirelon – podložka a izolace pod plovoucí podlahy – tl. Tento materiál je také znám jako podložka nebo izolace pod koberce, PVC a lino. Kvalitní kročejová izolace pod lino a koberec je hobra deska Pavatex Softboard Standar Pavatherm Profil a Pavaboard.


Mirelon má širokou škálu uplatnění, nejvíce se však využívá ve stavebnictví jako tepelný izolátor. Je velice důležité jej klást na suchý, rovný, hladký, nejlépe vystěrkovaný podklad. V případě plovoucích podlah ( lino na HDF deskách nebo laminátové či jiné plovoucí podlahy) je taky potřeba povrch řádně vyrovnat, protože prohýbajícím se deskám se časem rozžvýkají zámky a dojde k nevratnému poškození podlahy. Tlumí kročejový hluk a vylepšuje komfort při používání podlahy.


O mirelonu pod lino a na lino jsem nikdy neslyšel. Přesně Vám poradí prodejce či přímo podlahář. Pěnová fólie neboli ,, Mirelon ´´ se podobně jako bublinková fólie používá na ochranu křehkých a povrchově upravených výrobků.


Mirelon se může dávat na betonovou podlahu, aby srovnal jemné nerovnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky