úterý 12. března 2019

Primalex izoprim

CHARAKTERISTIKA: Základová náterová hmota pre vnútorné priestory a fasády, určená na izoláciu škvŕn, ktoré pri natieraní bežným náterom vystupujú na povrch ( škvrny od dymu, nikotínu, vody a pod.). Jednoduchá aplikace a paropropustný, omyvatelný povrch vytváří také odpovídající základní nátěr pro případný vrchní (bílý i barevný) nátěr s možností použití jak v interiéru tak exteriéru. Současná receptura zachovává osvědčené vlastnosti – výbornou kryvost a vysokou otěruvzdornost a zároveň garantuje jeho vyšší bělost (min. BaSO4) a hluboce matný konečný vzhled produktu.


Omítky, sádrokartonové a dřevotřískové desky ve vnitřních prostorech a na fasády. Překrytí a izolace skvrn po vytopení, zakouření apod. V případě, že jsme byli vytopeni, nejprve počkáme, až zdivo vyschne. Vysušení urychlíme vytápěním a hlavně intenzivním větráním.


Vysušené a poškozené povrchy je vhodné očistit a penetrovat. Po zaschnutí povrch dvakrát. Náter sa stal ihneď obľúbenou náterovou hmotou so stále stúpajúcim dopytom a stabilnou ziskovosťou. Koupila jsem na zkoušku také disperzní, ale HET klasik.


Práce s ním je jednoduchá, účinná a. Jednoduchá aplikácia a paropriepustný, umývateľný povrch vytvára taktiež zodpovedajúci základný náter pre prípadný vrchný (biely aj farebný) náter s možnosťou použitia tak v interiéri ako aj v exteriéri. Základní nátěrová hmota pro vnitřní prosotory i fasády, určená k izolaci skvrn. Ideální pro izolaci skvrn od kouře, nikotinu, sazí, rzi a vody. Vhodný také jako pevný základ na plasty a neželezné kovy. Vylepšená receptura zachovává osvědšené vlastnosti výrobku a nově garantuje jeho vyšší bělost (minimálně BaSO4) a hluboce matný konečný vzhled.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu. Moderní dekorativní vnitřní nátěrovou hmotu. POUŽITIE: Omietky, sadrokartónové a drevotrieskové dosky vo vnútorných priestoroch a na fasády. Free Delivery on Eligible Orders! Dokáže skrýt skvrny, které po.


Plno sortimentní prodejny barev, laků a doplňků pro malování. Takze jsme obesli nekolik obchodu, vsude nam neco doporucili, ale nic z toho poradne nefungovalo - primalex polar to nezvladne, primalex izoprim zase udela takovou gumovou krustu, ktera se po poskozeni jednoduse sloupne. Dnes jsme dostali tip na Remal Flek-stop, ale to dosahlo stejneho vysledku jako Izoprim. Vysoce propustný pro vodní páry. Lze jej aplikovat na omítky, sádrokartonové a dřevotřískové desky ve vnitřních prostorech a na fasády.


A je použitelný i jako základová barva na neželezné kovy, na umakart, keramiku, plastické hmoty a tmely. PRIMALEX STANDARD Kg bílý. Drobné defekty opravte vhodným práškovým tmelom alebo jemnozrnnou vnútornou stierkou.


Väčšie trhliny je potrebné oprav. Pro informace o novinkách, slevách a speciálních nabídkách vyplňte Vaší e-mailovou adresu. Větší trhliny je třeba vyspravi.


Tento přípravek je izolačním nátěrem proti skvrnám (nikotinové, po vytopení), ale lze jej použít i jako základní nátěr na umakart pod klasické interiérové a omyvatelné ná. Primalex STANDARD je biela farba na steny. Jsme internetový obchod s širokou nabídkou barev, laků a doplňkové zboží pro malování. Naleznete u nás malířské barvy a potřeby, tmely, ředidla. Některé fungicidní přípravky je možné přidávat do běžných nátěrových.


Po aplikácii týchto prostriedkov je. Nejlevnější Nejlevnější. Düfa BRR Barva k rychlé renovaci 5l Schnell Renovierfarbe ‌ 7Kč. Ten má díky svým dokonale izolačním vlastnostem schopnost zastavit pronikání různých skvrn malbou. Jde například o skvrny od kouře, nikotinu, sazí, ale i vody.


Doplňuji: Jak popisuje Damiana tak se mrkněte na datum dotazu, je již téměř let starý, Primer se již přibližně let nedělá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky