pondělí 11. března 2019

Žlutá dlažba

Zámková dlažba od předních českých výrobců za nejlepší ceny na trhu. Nabízíme přímý velkoobchodní prodej z jednotlivých výrobních závodů. Prodej stavebního materiálu, stavebních přípravků, obkladů a dlažeb.


Plošná dlažba – ta nejlepší volba pro zatraktivnění vašeho obydlí. Rozvoz zakoupeného zboží po Mladé Boleslavi zdarma.

Projekty koupelen a kuchyní. Kamenná dlažba Kamenná venkovní dlažba má skvělé vlastnosti, které odolávají nepříznivým povětrnostním vlivům, mrazu, vodě i vysokým teplotám, má dlouhou životnost a vypadá skvěle v každém exteriéru. Dlaždice různých tvarů i velikostí je možné použít i jako obklad stěn.


Plošná betonová dlažba v naší nabídce se používá na dláždění okolí rodinných domů, chodníků, pěších zón, teras, kolem bazénů a podobně. Série obsahuje jak základní tvar, hladkou obkladačku, tak také tzv. Dostupné je většina barev jak.


Fotogalerie realizovaných projektů. Jestli hledáte moderní, elegantní, klasickou a retro dlažbu, tak jste zvolili správně.

V této kategorii betonových dlažeb naleznete široké spektrum různých skladebných betonových. Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Dlažba s dvojitým zámkem, vhodná zejména pro pochozí i pojezdové plochy, vč. E-shop Stavebniny Soutok slouží primárně k předvýběru zboží a vytvoření objednávky ,která je následně zákazníkem převzata a uhrazena přímo na.


Jemná a kvalitní série Rako Asia navozuje pocit harmonie a klidu. Za nízkou cenu dostanete moderní design, který rozhodně časem nezevšední. Dlažba určená pro podlahy zřídka vystavené znečištění a pro běžnou obuv, například WC, koupelny, ložnice. Použitá říční kameniva vytváří oblíbené a praktické oblázkové povrchy, pestrobarevné kamenné drtě pak přináší přirozený vzhled původního. Výprodej končících sérií obkladů, poslední kousky za výbornou cenu, která potěší.


Historizující povrch a nepravidelné hrany oživují plochu, podtrhují rustikální vzhled a jsou univerzálním estetickým doplňkem. Díky opracování povrchu dlažby tryskáním krásně vynikne jemná struktura použitého kameniva. Dlažbu lze použít na zpevněné plochy v okolí rodinných a bytových domů, jako jsou terasy, balkony aj. Je to také vhodná alternativa na odpočinkové plochy v centrech měst a obcí. Má výborné protiskluzové parametry.


Dlažba UNIHOLAND je vibrolisovaná betonová dlažba pro široké využití. Oblíbená je díky nízké ceně a snadné a rychlé pokládce.

Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím s tím, že vyplněná e-mailová adresa bude zpracována k marketingovým účelům, včetně zasílání novinek. Betonová dlažba koupit o objednat u OBI. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích. Výrobky jsou ekologické. Sídlo firmy a showroom Liberec.


Venkovní dlažba Best Platen Rubio žlutá (400x400xmm). Tato dlažba se vyrábí ve dvou povrchových provedeních – vymývaném a curling. Působí přirozeným dojmem a je vhodná pro zpevněné plochy v okolí rodinných a bytových domů jako jsou terasy a balkony, ale své využití najde i ve městech a obcích.


Dlažba LiaStone představuje ucelené řešení pro zahrady, parky nebo náměstí. Od odolných chodníčků, přes venkovní dlažby na terasy, pojezdové komunikace a parkovací místa až po široká veřejná prostranství. Do extrémních podmínek je vhodné použít mrazuvzdornou dlažbu , nejlépe mrazuvzdornou dlažbu protiskluzovou.


Zaručeně si vyberete Vámi požadovanou velikost a také design. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky