úterý 28. dubna 2015

Bazos darujem drevo

IV obvodu v Ba , skladované v kontajneroch. Sedacia súprava so stolíkom je slovenskej výroby zo 70tych rokov. Darujem retro nábytok za odvoz. Funkcny, spinac je prerobeny. DARUJEM za odvoz sklenenú vitrínu a rohovú skrinku.


Volať môžu len seriózni záujemcovia. Zvieratá - koren drevo inzercia. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Cena za meter sypany je 48eur,buk a agát je 52eur za meter sypany.


Palivové drevo , pelety a brikety za najlepšie ceny, predaj a kúpa palivového dreva, peliet a brikiet online na Bazar. Najlacnejšie palivové drevo , pelety a. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte darujem stare drevo , inzercia. Interiérové dvere- rezervované.


Maďarsko obec Boldogkovaralja, pekný izbový rodinný dom v peknom tichom prostredí s výhľadom na hrad ihneď obývateľný, výborný technický stav. Vybírejte z inzerátů. Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len. Dobry den, darujem za odvoz drevo (vid foto).


Treba zobrat vsetko, aj tenke haluzky, nielen pekne polena, preto to davam. Ostatní - daruji drevo bazar. Bližší specifikace nemám, nenašel jsem výrobní štítek. Stroj je funkční, nemám pro něj využití. Za odvos darujem drevo palivové drevo – Nájsť lacné použité Stuff.


Bazár , kde si možete podať inzerát zadarmo. Digitech Whammy – Bratislava, predám 100€ bazos. Drvicka-sekacka-na- drevo -a- haluze. Mám na predaj kmeň orecha 2ks.


Je je tam orech, slivka, jablon atd. Je potrebne si pre to PRIST a ODVIEZT, dopravu nezabezpecujem, nakladku nezabezpecujem. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Dodatočne som zistil, že predchádzajúci užívateľ ju polepil papierovými obrázkami a trochu poškriabal, doplnené foto.


Používali sme ich na prenos detí prípadne v nich aj cez deň spávali. Nakoľko má pevné dno určené pre detský chrbatik nechcem ju posielať poštou aby dno pošta nezdeformovala v najhoršom prípade nezlomila takže len osobn. Inzercia áut za najlepšie ceny, široká ponuka automobilov pre každého.


Autobazár so skvelými cenami, online inzercia áut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky