pondělí 27. dubna 2015

Sádrovláknitá deska rigidur

Všechny suroviny se smíchají a po přidání vody se pod vysokým tlakem. Dodací lhůta na vyžádání. Minimální dodací množství – paleta. Kč (od 18Kč bez DPH) Detail.


Produkt je skladem Dostupnost je aktualizována 1x za 60min. Pro ověření 1 dostupnosti nás prosím kontaktujte. Klikněte zde pro více informací.


Je homogenní (v každém bodě průřezu má stejné vlastnosti), má vysokou objemovou hmotnost a díky tomu i lepší vlastnosti v protipožární ochraně a ochraně proti hluku. Vlákna ve směsi papíru a sádry vytvářejí pevnou vazbu, obdobně jako armovací pruty u železobetonu. Rigidur sádrovláknitá deska tl. Přinášíme návod krok za krokem.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. DESKA RIGIDUR E SÁDROVLÁKNITÁ tl. Ve spárách se tmelí sádrovými tmely jako sádrovláknitá. Sadrovláknitá doska vhodná predovšetkým do konštrukčných systémov drevostavieb.


Vzniklá deska je velmi pevná a odolná, má výborné akustické vlastnosti a odolává vlhku. Podlahové dílce lze samozřejmě kombinovat s teplovodní či elektrickým podlahovým vytápěním. Dřevovláknitá deska – hobra, je vynikající kročejová a tepelná izolace pro všechny typy podkladů – lina, plovoucí i palubkové podlahy.


TOPENÍ, CHLAZENÍ, PŘÍJEMNÉ BYDLENÍ. Zobrazit Podrobnosti Sádrokartonová deska MA tl. Právě si prohlíží zákazníci. Doska má univerzálne použitie ako stavebná, protipožiarna a impregnovaná doska aj ako podlahový dielec.


Skladba stropu shora: 1. Deska akustická modrá MA 12. Kč Přejít do obchodu Eshop. Chytrá elektroinstalace. Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK.


E (2x1mm sádrovláknitá deska fermacell ) – 1mm podlahový polystyren EPS 2Z – mm vyrovnávací podsyp. Obrázek 3: Srovnání podkladu vyrovnávacím podsypem fermacell. Na něj se nanese vyrovnávací podsyp , která zajistí ideální vodorovnost podlahy.


Zde se nacházíte: Heureka. Soklová polystyrenová deska 5. Drenážní polystyrenová deska 6. Pěnový polystyren EPS 1Z (pod těžkou plovoucí podlahu) 8. Vnitřní stěny konstrukce z ocelových profilů, sádrovláknitá deska , jednovrstvé provedení. Vnitří stěny konstrukce z ocelových profilů, sádrovláknitá deska , jednovrstvé provedení.


Fermacell Vapor, která plní parotěsnící funkci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky