pondělí 27. dubna 2015

Desky na mince

Mince se vkládají přímo do desek ,. Albové desky OPTIMA na EURO- mince – bez listů. Kvalitní desky mincovního alba OPTIMA COINS tvoří kroužkový pořadač se silnou a stabilní 4D mechanikou. Zboží za akční ceny, slevy. Cena: 29- Kč s DPH Akce - Dostupnost: Ihned.


Desky na mince Koloman Handler černé. Kufřík na gramofonové Desky. Klasické album na mince v knižní kvalitě, desky z umělé kůže s potiskem na titulní straně a na hřbetu - 2. Nabízíme alba na mince - album od firmy Leuchtturm.


Nabídku v kategorii mince - numismatika rozšiřujeme o další položky. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Zásobník na mince - Zelený.


Kroužkový zásobník na mince s možností doplňování listů. Součástí je sáček s obaly na jednotlivé mince , který se vkládá do listů. Kvalitní kožené Luxusní desky v CLASSIC-designu pro bezpečné a reprezentativní umístění mincí, bankovek, známek a dalších dokumentů. Alba na bankovky - Česká-numismatika.


Specializovaný obchod s drahými kovy: České mince Investiční zlato Svatováclavské. Album ( zásobník) na mince velikosti 2x 25cm. Hledáte sběratelské potřeby? Album obsahuje fólie na různé velikosti mincí.


Zakoupíte v eshopu album na mince , známky, pohlednice, odznaky i bankovky. Vzácné české mince v hodnotě milionů Hodnotu mincí v oběhu poznáme jednoduše na první pohled podle číslice vyražené na povrchu mince. Náhradní vložka na mince 1x1 1x2 1x3 1x48.


Velikost folie 18x2 eurozávěs. Včetně vhodné ochranné kazety. Naplněno oboustrannými listy na bankovky cca bankovek. Polstrované, koženka s texturou. Listy pro alba Numis pro různé mince.


Album VISTA na EURO- mince s ochrannou kazetou, stabilní kovová 4-kroužková D-mechanika, vysoce kvalitní koženka ( knihařská práce a vazba ), hřbet desek je. Obsahuje listy 1x 17mm, 1x 25mm, 1x 34mm, 1x 44mm a 1x MIX. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Overlay (překryvné desky ), TLAMA games.


Průhledný polykarbonátový overlay na desku hráče pro hru Terra Mystica. Uložte mince do oblibených desek Leuchtturm NUMIS classic. Do těchto desek se pohodlně vejdou všechna písmenka abecedy, která se děti budou v průběhu prvního ročníku učit.


Vatované desky v tmavě modré barvě. Vnější rozměr: 120x1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky