pondělí 27. dubna 2015

Dusíkaté vápno 50 kg cena

Average: (vote) Integrovaný systém rastlinnej výroby v rámci ochrany životného prostredia vyžaduje od pestovateľov šetrný prístup k výžive a ochrane rastlín. Cieľom pestovateľov je používať len také mno. Dusíkaté hnojivo s poměrem živin N , CaO. Využívá se k desinfekci půdy zvláště proti houbovým chorobám a tím zabraňuje nádorovitosti košťálovin a brukvovin.


Výrazně ničí i vajíčka slimáků! Obsahuje viac ako CaO (základnej účinnej zložky). Tým stabilizuje štruktúru pôdy a posilňuje biologickú aktivitu pôdy. Minerálne dusíkato-vápenaté hnojivo granulované s obsahom N ( dusík ) a Ca ( vápnik ). Významný výrobca hnojív pre izbové a záhradné rastliny Forestina sro nadväzuje na dlhoročnú tradíciu výroby hnojív v Střelských Hošticiach. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Využíva sa na dezinfekciu pôdy zvlášť proti hubovým chorobám a tým zabraňuje nádorovitosti hlúbovín a brukvovin. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Používá se k jarnímu i podzimnímu hnojení.


Postupným a rovnoměrným uvolňováním živin z hnojiva v půdě přízn. Hnojivo díky svému složení desinfikuje půdu a. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Půda by měla být navlhlá. Hnojení vzešlých kultur (jahody, košťáloviny, cibule, pór) hnojíme do řádků mez. Bobuloviny, ovocné stromy, okrasné dřeviny : dávka - g m2.


Obnova trávníků : dávka - g m2. Konifery, živé ploty : dávka - g m2. Kompostování : dávka 1g m2. VÁPNO DUSÍKATÉ kg pe. Späť na: Cement a vápno.


Cena bez DPH: € €. Nejlevnější e-shop OkoloZahrady. Zboží za akční ceny, slevy. Další výhodou je zcela mimořádná odolnost dusíkatého vápna vůči proplavování při nadměrných srážkách.


Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovac. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Složení: dusíkaté hnojivo s poměrem.


Ničí semena plevelů i vajíčka slimáků. Víceúčelové pozvolně působící granulované dusíkato-vápenaté hnojivo vhodné zejména k pěstování košťálovin, ovocných a okrasných stromů. Vhodná též k desinfekci půdy.


Zabraňuje nádorovitosti košťálové zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky