středa 29. dubna 2015

Prodám trapézový plech

Prodám pozinkovaný trapézový plech SAT18N tl. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů trapézový plech. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Velmi kvalitní stroj, výkonné nůžkyx na silné PLECHY , robustní provedení, střihací nože - možnost ostření a snadného nastavení vůle. This feature is not available right now. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů. Trapézový plech s pozinkovanou úpravou vydrží všechno! Výplň je trapézový plech.


Dvojkrídlová brána má rozmer šírka 2m výška 5m. Malá bránka šírka 1m výška 5m. Nastavovacie pánty,fabka,klučka s gulou v cene. Sú k nim aj stlpiky vo farbe po 50eur kus.


V prípade záujmu rozmer sa dá upraviť. Dále mám šrouby TEX k jejich montáži, balení 250ks= 300kč. PRODÁM POZINKOVANÝ PLECH VLNITÝ ZESÍLENÝ X 2NOVÝ A DÁLE PLECH TRAPÉZOVÝ ,LAKOVANÝ NEBO POZINKOVANÝ RŮZNÉ DÉLKY VHODNÝ.


Predám kvalitné elektrické nožnice na plech značky ERMAN. Vysoká kvalita konštrukcie a pohodlné. Délku plech u nastříháme dle přání zákazníka do max. Nabízíme z prodeji použité trapézové plechy pozinkované, z jedné strany mírná povrchová rez.


Tento plech je svou konstrukcí předurčen pro ztracené. Hledáte trapézový plech ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pozinkovaný plech a poplastovaný plech trapézový dostupný online na. Bezplatná inzercia, trapezovy plech predaj a inzercia. Predám trapézový plech s povrchovou úpravou ALUZINOK.


Celková šírka plechu je. K trapézu je dostupné také veškeré oplechování a. Ponuka produktov a služieb firmy ZANZI: plechy, plechové profily, strešné krytiny,. Stroje pre klampiarov a zamocnikov, deliace linky, bazar strojov.


Přední výška 7m zadní 5m. Střecha trapézový pozink plech. Nástřik kovářská barva černá. Rozestup šprušlí 9cm, svařovaný profil. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


Ostatné - Trapezovy plech bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nejoblíbenější on-line nástroj pro výpočet hmotnosti ocelových, nerezových, hliníkových, měděných, zinkových a olověných plechů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky