čtvrtek 30. dubna 2015

Přechodový profil

Přechodový profil Přechodový profil. V nabídce čtyři barevné povrchové úpravy hliníku. Profil pro stejné výšky podlahy. Eloxovaný, rýhovaný povrch nebo fólie s dekorem dřeva.


Upevnění za pomocí umělohmotných hmoždinek.

Tento nejprodávanější profil je vhodný zejména pro přechod podlah o stejné výšce, ale. Kvalitní přechodové lišty v samolepícím i šroubovacím provedení přinesou do vašeho interiéru eleganci a bezpečnost při užívání. Univerzální přechodový profil oblý mm - nerez. K ukončení a nebo k plynulému přechodu mezi podla.


V eloxovaném i fóliovaném provedení je profil hladký. PVC podlahy Vinylové podlahy Linoleum Pryžo. Ostatní přechodové profily si můžete prohlédnout v katalogu, v sekci Ke stažení.

Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. V naší nabídce podlahového sortimentu nechybí přechodové profily. Chcete získávat aktuální nabídky z našeho obchodu? Lišta Vám pomůže překonat.


Dilatační přechodová lišta 40x3mm, samolepící barvách zlatá, stříbrná a bronzová, je určena pro přechod podlahy s maximálním převýšením do 4mm. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Proč zakoupit soklový plastový přechodový profil s přiznanou okapničkou Weber u nás: Soklový plastový přechodový profil s přiznanou okapničkou Weber je dostupný přímo na prodejně. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zda-li by Vám vyhovoval. LW66-UKONČOVACÍ PROFIL SOKLOVÝ - PŘECHODOVÝ.


Hliníkový profil se spodní drážkou pro upevnění kovovými. PVC a linolea od předních výrobců.

Garantujeme kvalitu a nejlepší cenu podlahových materiálů na trhu. Slouží k ukončení podlahových materiálů. Je vhodný především pro přechod podlah o stejné. Podlahové přechodové a vyrovnávací systémy Prinz PT.


Kč: od 1Kč bez DPH: Cena za ks: Koupit. Přepravní společností: zítra. Tessera Layout lze objednat pouze v baleních po m². Rozměr čtverce: x cm. Vybrané produkty SKLADEM.


Mnoho barevných variant s. Mimořádně plochý přechodový profil mezi. Tento profil je vhodný pro přechod podlah o stejné výšce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky