pondělí 27. dubna 2015

Kabel cyky j 5x2 5

Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v otvorenom priestore, pod omietkou alebo v zemi. CYKY kábel 5x,5mmpre pevné uloženie. Jeho využitie je pre pevný rozvod elektrickej.


Technické parametry: počet. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cyky 5x, 5. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Určen pro pevné uložení do země, do zdi, omítky, nebo na. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní. Proc jsou dva spojene PE vodice v krabici pro faze (LLLN,2xPE)? Proč u vodice v CYKY naměřím jen 3mm v průměru?


Kabely jsou odolné proti UV záření a proti šíření. Kabely CYKY slouží pro rozvod elektrické energie. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny. Varianta produktu pro nákup. Power cable CYKY - J 3x1.


Inštalačný kábel medený CYKY - J 4x pre pevné uloženie, bez mechanického namáhania. Zľavový vernostný systém. Pozeral som link, kde sa to pocita, no kable si taham sam, po dohote a instruktazi s elektrikarom. Instalační kabel CYKY-J 5x: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Barva jednotlivých žil je hnědá, modrá, zelenožlutá. Silový kabel pro pevné uložení v otevřeném pro. Detailní popis produktu.


Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, UV odolný, odolný proti šíření plamene, třída reakce na oheň Eca. Cena za 1m, balení: klubko 100m. Označení CYKY - J znamená, že kabel OBSAHUJE zelenožlutý vodič.


Kabel je odolný proti UV záření a proti. Parduotuvės informacija. Kulatý kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Možnost klást i do hořlavých materiálů například (do dřeva).


Dovozce, distributor a výrobce LED osvětlení a LED materiálu - potřebujete LED materiál, svítidlo nebo prostě jen poradit? Zde jste na správném místě. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Rád bych nabídnul zbytek kabelu CYKY J 5x mm co mi zbylo na stavbě. Používal jsem na termostaty k podlahovému topení.


Cca m, Drnovice u Lysic, případně i Brno. Vyhľadávanie: kabel cyky - farbykosice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky