čtvrtek 23. dubna 2015

Plastova plotovka

Plotovka recyklát cihlová rovná 21xmm x různé délky. Plastová plotovka je odolná poveternostným vplyvom, plesniam, machom a hnilobe. Prefarbená plastová plotovka má predsa len nevýhodu, a to je mierna strata farebnosti vplyvom UV žiarenia.


Bezúdržbová plastové plotovka v barvě bílé je určená především pro výplň plotových dílců. Plotovky jsou vyrobeny z kvalitního PVC a díky unikátní. OD 4Kč Detail produktu. OD 4Kč Detail produktu. Vyrábíme a prodáváme plastové ploty a další výrobky z plastů.


Plastové zábradlí, plastové brány, plastové ploty,obklady. K č bez DPH od 11Kč s DPH. Možno ju ľahko rezať, vŕtať a ďalej opracovávať podľa potreby ná Odolá hmyzu i hubám. Probarvená plastová plotovka má přece jen nevýhodu, a to je mírná ztráta barevnosti vlivem UV záření.


Objednejte si výběrové dřevěné plotovky ze smrku nebo modřínu. Vybírejte mezi desítkami typů! Odběr možný na našich prodejnách nebo dodání po celé ČR. Prodej plastových plotovek realizujeme po celé ČR formou balíkové nebo paletové zásilky.


Kč s DPH (Naše normální cena.) nyní jen od 4Kč s DPH. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Pěkný kus dřeva na váš plot. Při odběru nad 500ks sleva Kč na kusu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ploty jsou převážně určeny zákazníkům, kteří nechtějí řešit napadání. Základ pro Váš nový plot, který budete mít už jednou provždy.


Zobrazit detail a zadat množství. Popis produktu Barva: hnědá. Jsou vyrobené z materiálu Traplast. Mají tradiční tvar a pěkný vzhled. Book your Hotel in Lastovo Island online.


Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! OD 11Kč Detail produktu. OD 4Kč Detail produktu.


U nás nakoupíte širokou škálu plastových plotovek od PVC, EVERWOO WPC až po plotovky z recyklátu TRAPLAST. Veškeré zboží je dodáno k Vám přímo od. PVC plotovka je alternativou klasické dřevěné. Každý, kdo má dřevěný plot ví, že jedině pravidelnou údržbou, může prodlužovat jeho životnost.


To je samozřejmě nejen pracné, ale i drahé. Zakončení je možno zvolit rovné, trojhranné a půlkulaté. Dřevoplastová plotovka WPC je bezúdržbová, odolná a stálobarevná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky