úterý 28. dubna 2015

Přířezy 39x24

Kategorie obsahuje rámkové přířezy , díly na výrobu rámků, v. Balení na rámků rozměru 39xcm. Přesné a rovné přířezy z lipového dřeva, ze kterých lze snadno sbít rámeček požadovaného rozměru 39xcm. Velmi kvalitní nerez vědro ze silného nerezu.


Vědro má potravinářský atest, vhodné především pro včelaře, vinaře a chovatele. Tyto přířezy jsou vyráběny z lipového dřeva.

Lipové dřevo se používá především proto, protože neobsahuje tolik suků. Cena 48- je uvedena za 50ks při odběru AKČNÍHO BALENÍ 3x50ks. Platí do vyprodání zásob ! Včelařské rámkové přířezy jsou vyrobeny z lipového dřeva.


Tento typ dřeva je ideální pro včelařské rámky. Kvalitní rámkové přířezy balené po 50ti kusech určené pro rámky 39x24. Lipové přířezy s hofmannovými loučkami, které jsou určené především do.


Objednávejte po celém balení = ks.

Z důvodu rozmanitosti váhy a rozměrů produktů, je poštovné vypočítáváno individuálně na základě vaší objednávky. Orientační poštovné balíku do. Lepší je ouško trochu větší a silnější. Při objednávání prosím uveďte požadovanou délku. Rámeček typu Hofman, který má duté boční loučky, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci.


Přířezy na stavbu včelařských rámků. Rámeček je vyroben z polypropylenu a teplotní odolností do 100°C. Vyrobeny jsou z lípového dřeva. Nemají suky a jsou rovné. Je nutné objednat vždy celé balení.


Rámková míra 3x 2mm. Zde je možnost zakoupit si přířezy 39xv přesném počtu, jaký potřebujete. Nabízíme přířezy všech standardních rozměrů a to jak v podobě přířezů ke stlučení doma nebo již stlučených nadrátkovaných nerez drátkem mm.


Nižší rámky jsou drátkovány vodorovně, vyšší rámky svisle kvůli nosnosti. Po sestavení se používají jako nosič voskové mezistěny s buňkami. Jsou vyrobeny v rozměrech daného úlu.


Kde kupujete přířezy za dobbrou cenu a nevidely jste nekde hotové rámky pod 10Kč Toto fórum používá cookies Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Každé balení tedy obsahuje 50x horní a dolní loučku, 100x boční loučku, vše připravené pro jednoduché sesazení.

Uvedené ceny jsou bez DPH. Boční a spodní loučky mají tl. V balení je ks rámkových přířezů. Vážení zákazníci, objednávky zaslané ve dnech 22.


Dřevo odolává popraskání při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky