úterý 28. dubna 2015

Jutafol n 140

JUTAFOL N 1STANDARD - popis. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: 2. Zamýšlené použití: Hydroizolační pásy a fólie. JUFOL N1STANDARD je třívrstvá středně účinná parozábrana s výztužnou mřížkou. Minimální objednané množství je 75m- 1. Popis produktu: Fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie parotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií.


Položka je momentálně vyprodána. Cena za rolku 75mFólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie parotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií. Vyrába sa v čírej farbe. Fólie zabraňuje pronikání vodních. Je vhodný pro použití pod velkoplošné profilované plechy.


Vždy je nutné zajistit pod i nad fólií funkční ventilační mezeru (mezera pod fólií min. 5cm). Jutafol N zabraňuje pronikání. Map Coordinates displays the latitude and longitude coordinates in degrees, minutes, seconds decimal, degrees minutes decimal and degrees decimal of the current location.


JUFOL N 1SPECIAL je třívrstvá středně účinná parozábrana s výztužnou mřížkou se sníženou hořlavostí. Podstrešná poistná difúzna fólia pre vetrané strechy. Pro prostředí se zvýšenou vlhkostí. Parotesná vrstva výrazne.


Fólia je určená pre vytvorenie parotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií. Felhasználható lejtős lapos valamint függőleges szerkezeteknél. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba.


Size: 40cm x 40cm (1x 1inch) All pictures can be optimally combined as they all have something in common: they are printed on brushed aluminium structured with metal effect. Use it as decorative single picture. Klasická parotěsná zábrana.


Je tedy dobré vzít v úvahu všechny aspekty související s parozábranou a ne. Dále je nutné uvést, že tyto závěry jsou platné jen v případě, že v interiéru. Nekontaktní nízkodifúzní fólie pro doplňkovou hydroizolaci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mriežkou spevnená fólia je určená pre.


Rozměr role je 5x50m (75m2). Běžná cena: 1Kč, sleva -3. Pre parotesné a vzduchotesné spojenie pásov parozábrany medzi sebou cez presah a pre opravy poškodených miest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky