úterý 28. dubna 2015

Elastek 50 special dekor

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Elastodek Special Dekor je špičkový SBS modifikovaný asfaltový pás. Používá se jako vrchní (konečná) vrstva hydroizolací střech. Dále se používá ve skladbách střech se zatěžovacími vrstvami. Provádí se jednovrstvá aplikace u sanací střech.


ELASTEK ( ) SPECIAL ve variantě DEKOR se uplatňuje jako vrchní pás v nových povlakových krytinách.

Asfaltový pás ELASTEK Special Dekor. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. Skladová dostupnost dle pobočky. Pás je určený do hydroizolací střech ze dvou asfaltových pásů jako vrchní pás. Přeji pěkný den Přeji pěkný den pajmová 22.


Prosím Vás o info,jaké barevné odstíny se vyrábějí u produktu ELASTEK special dekor. Potřebovali by jsme odstín hnědé. Vrchní pás je určený pro náročné kontrukce střech.


Pás vyniká velkou pružností i za nízkých teplot.

Na hornom povrchu má pás bridlicový ochranný posyp. Na spodnom povrchu má separačnú PE fóliu. Elastodek Special Dekor je jeden z nejprodávanějších a nejkvalitnějších asfaltových pásů vyrobený z SBS modifikovaného asfaltu. ELASTEK Special Dekor je na spodním povrchu opatřen separační PE fólií. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP. ELASTEK SPECIAL DEKOR se celoplošně natavuje na podkladní SBS modifi kovaný nebo oxidovaný asfaltový pás. Kč lepenka Bituelast ks.


Elastek special dekor modrozelený mbřidličný posyp. The composition floor from the interior. Hodnocení: přidat komentář. Tato položka je aktuálně skladem pouze na pobočce:. Rekonstrukce všech typů střech.


Izolace teras a balkónů. Pás svojimi parametrami zodpovedá vysokým nárokom na spoľahlivosť hydroizolácie spodnej stavby. Prodám asfaltovaný hydroizolační pás kvkparabit elastodek tlouštka 4. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje.


ELASTEK ( ) SPECIAL ve variantě DEKOR se uplatňuje jako vrchní pás v nových povlakových krytinách.

SOUVRSTVÍ ASFALTOVÝCH PÁSŮ. Je vyrobený z SBS modifikovaného asfaltu. Jaké živičné pásy používáme. Horní povrch opatřen ochranným břidličným posypem.


Jason Hunt aka ElasteK , Male, United States, Standard Account.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky