čtvrtek 30. dubna 2015

Silaterm lepidlo

SILATERM je velmi kvalitní univerzální lepidlo. Dále s ním můžete bez obav lepit veškeré liaporové a brulaporové tvarovky, šamoty a veškeré další zdivo. Tedy na opravu prasklých šamotů apod.


Detailní popis produktu. Obsah balení je již namíchaný - nepřidává se voda, ani žádné jiné přísady. Popis a špecifikácia: Možno kombinovať s inou hrúbkou, napr. Mezi další materiály patří omítky, které vlivem tepla nepraskají a udržují si barevnou stálost a nezapáchají.


Na tmelenie prasklín a škár šamotových výplní kachlí a krbov, kotlov, pecí, komínových prírub, dymovodov, škár otvorených ohnísk a pod. Používa sa na lepenie dosiek. Opravy prasklín, trhlín a úlomkov šamotových výplní. White 6- bílé kamnářské lepidlo do 600°C. Kammal - Hydraulická žáruvzdorná kamnářská malta.


Doba zpracovatelnosti min. Finish - Ultrajemná brousitelná kamnářská omítka. Model - Klasická kamnář. Obsah balenia je už namiešaný - nepridáva sa voda, ani žiadne iné prísady.


Balenie (kg) postačuje na zlepenie približne ks izolačných dosiek. Bylo vyvinuto pro lepení druhých plášťů akumulačních staveb, jako nosná vrstva lepidla pro kamnářskou. Přidat do seznamu přání. Silaterm je veľmi kvalitné univerzálne lepidlo. Rovněž s tímto lepidlem lze lepit.


Finish omítka je velmi hladká, brousitelná kamnářská designová omítka. Povrh je po zbroušení jemnou. Jsme předním středoevropským dodavatelem žárovzdorných směsí a žárobetonových tvarovek.


Naše výrobky dodáváme do celého světa. Vše, co potřebujete k sestavení krbu, najdete zde. Ať už potřebujete kamnářská lepidla či maltu, tady si jistě vyberete. Univerzální kamnářské lepidlo.


Je žáruvzdorná univerzální malta s keramicko-hydraulickou vazbou. Obsahuje jemnější složení lomeného zrna. Je při zpracování plastičtější. Lépe se aplikuje jako nosná. Máloco je u stavby krbu tak důležité, jako je správně provedená tepelná izolace.


Nejen že nám dokážou při budoucím provozu ušetřit nemalé peníze, al. Grenapaste je anorganické lepidlo , které při vysokých teplotách neuvolňuje žádné plyny, nebo hořlavé látky. Komínová šachta se používá jako základní požárně-bezpečnostní prvek pro doplňkovou úpravu nerezových komínů.


Jednotlivé díly jsou opatřeny zámky. Lepidlo určené k lepení kalcium-silikátových izolačních desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky