úterý 28. dubna 2015

Kari sítě bazar

Různé tvary, velikosti, délky, průměry. Prodám svařované sítě , pro výztuž betonu. Vhodné pro základovou desku, či jiné bet. Spojením kari sítě s betonem vznikne velice pevná stavební konstrukce - železobeton.


Jejich využití je ovšem mnohem širší. Lze je použít i pro: oplocení, oporu rostlin nebo jako kotce pro domácí zvířata. Bazar Duchcov, Detail inzerátu. Mám dotaz ohledně kari sítě do základové desky. Objednal jsem kari síť 150x150x5.


Kotec vcetne podlahy krytiny. Rozvoz pripadna montaz po ČR. Stavební bazar – SBO KUBA s. Podívejte se na náš web. Bezplatný inzertní Soukromá inzerce, online bazar přehledně řazený do kategorií.


Taky jsme se dneska konečně stali. Do 200Kg lze pouze osobní odběr ze skladů viz níže. Z důvodu rekonstrukce skladu nástrojů a nářadí, může dojít k delší době dodání. Rovněž tak mohou sloužit jako výztuže do nenosných částí budovy nebo pojezdových ploch.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Třmínky, roxory, kari sítě, armokoše, L-ka, Ú-čka atd. Vše co potřebujete máme většinou skladem jedná se o Třmínky různých rozměrů, kari sítě, roxory, armokoše, ohýbané profily L-ka,Ú-čka atd. Ve fotogalerii není žádna fotografie.


Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Plastové okno 90xzlatý dub, stavební hloubka 70mm, sklo U=Včetně kompletního kování a podkladové lišty. Kari sítě - fotogalerie.


Osobní odběr v Okenním centru v Jihlavě. Svařované kari sítě do betonu Neexistuje lepší způsob armování betonových podlah a dalších nosných i nenosných součástí staveb než pomocí sítí do betonu. Nabízím kari sítě a Roxory.


Nejen svařované kari sítě Vám za minimální náklady na přepravné dodáme až na dílnu či stavbu. Nemusíte ztrácet čas blouděním po obřích halách v obchodních řetězcích či v dopravní zácpě. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Přihlašte se k odběru novinek a nenechte si ujít naše akční nabídky. Na mezinárodním veletrhu komerčních a užitkových vozidel IAA. Ostatní - KARI site bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. U-profil 180mm, 4ks Heluz překlad délky 125cm, 5ks Heluz překlad délky 275cm, 29ks ztraceného bednění KB-Blok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky