úterý 28. dubna 2015

Jutafol n al 170

Parotěsná vrstva výrazně přispívá k. Other roll sizes are available upon request IN. Fólie zabraňuje pronikání. Jsou určeny pro vytváření vrstev omezujících proudění vzduchu a difúzi vodní páry přes konstrukci.


Zabraňuje pronikání vodních pár z vnitřního prostoru do. JUTAFOL N AL SPECIAL jsou plastové fólie lehkého typu.

Jutafol N AL 1- popis. Vysoce parotěsná zábrana s reflexním povrchem. Extrémne vysoká parotesná schopnosť. Odráža späť teplo, minimalizuje tepelné straty. Parotesná vrstva výrazne prispieva k dlhodobej a správnej funkcii tepelných izolácií.


Reflexná parozábranná fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie vysokoparotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií. DOPRAVA: spediční službou, možná dobírka ODBĚRNÉ MÍSTO: Brno, Tišnov. JUTAFOL AL N 1je parotěsná fólie s reflexní aluminiovou vrstvou na.


SKLADEM, odběr již od jednoho balení.

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Skladba střechy:taška Tondach na. Dobrý den , chtěl bych se zeptat na správné položení parozábrany při izolace střechy.


Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích. Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte. Popredný výrobca materiálov do stavebníctva firma JUTA a. Vysoko parotesná hliníková fólia JUTAFOL REFLEX AL 110. Rozměr role: x m = m 2. K fólii nabízíme doplňkový sortiment.


Celkové množství 450m čtver. Fulltextové vyhledávání v letácích. Díky integrované reflexní hliníkové vrstvě se výrazně zvyšuje parotěsnou schopnost.


Při zachování neprovětrávané vzduchové vrstvy mezi interiérovým podhledem a. Popis JUTAFOL REFLEX N 1je vysoce parotěsná fólie s reflexní aluminiovou vrstvou na polyolefínové fólii s výztužnou mřížkou.

Dom a záhrada - jutafol N bazár. Střešní krytiny Parozábrana DEKFOL N AL 1SPECIÁL A. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


A JUTAFOL DTB 1-es fólia felhasználható a szellőzött tetőszerkezetnél főleg a szellőzött zsaluzott ferde tetőszerkezetekre. A fólia a szigeteléssel nem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky