úterý 28. dubna 2015

Kabel 3x0 75

The pictures of products are only demonstrative and may be different than the real look of products. It does not change their basic features. About of these are power cables, are electrical wires. A wide variety of cables 3x0.


Kabel H05VV-F (CYSY) pro nízké a střední mechanické namáhání k pohyblivým přívodům v suchém prostředí. Barva pláště: bílá Barevné provedení žil. Flexibilné káble s medeným jadrom H05VV-F (CYSY) s PVC izoláciou sú určené pre domáce prístroje a kancelársku techniku alebo pre kuchynské spotrebiče.


Flexošňůra, flexokabel s vidlicí, se zástrčkou sloužící pro připojení různých elektro spotřebičů. Napájecí flexo kabel k počí. Aplikace pro pevné uložení v průmyslové budovách. Aktuális 3x, MT kábel ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Bestel nu uw Kabel online. Voor 22:bestel morgen in huis! The electrical cable becomes a rope. Orleans: double covered electrical cables covered with soft flocke elegant bright grey fabric, with an overall diameter of mm.


About of these are power cables, are electrical wires. CYSY 3x, Káble CYSY sú určené pre suché prostredie na stredné a mechanické namáhanie k pohyblivým prívodom. Opmålt stofledning i 3x,75mm². Stofledningen er varmebestandig op til 170°C og er derfor idéel montering i lamper. Lněný textilní kabel CYSY 3x, mm v hnědém žíhání.


Lapp Kabel is one of the leading supplier of cable, wires and cable. Kabel je určený pro retro a designová svítidla. LAN controller is a simple, but innovative device which has long been. Elektrický kabel se proměnil na elektrické lano.


Vhodné pro připojení LED zdrojů k přívodu 230V. Výborná dvojitá izolace chrání vodiče před poškozením, zejména. Příslušenství k hladinovým spínačům. Kabel H05VV-F 3x, CYSY bílý flexibilní Draka kabely Kabel ohebný bílý pro nízké a střední mechanické namáhání je určený do suchého prostředí a. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Textilní kabel 3x, metráž modrý: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Fleksibel skærmet multikabel til svagstrømsanlæg i styre og signalkredse.


Dette kabel er anvendeligt ved fri bevægelse med let mekanisk stress i. Pořiďte si LED osvětlení a ušetřete. Sviťte více, plaťte méně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky