pátek 24. dubna 2015

Prodám palety

Dodám i lepící pěnu HELUZ. Cena Na paletě je kusů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Ačkoliv kupujete palety , které nevidíte, nemusíte se bát toho, že kupujete zajíce v pytli.


Nedovezeme vám žádné zmetky – kontrola kvality produktů u nás probíhá dvojím způsobem, čímž zaručíme, aby dodávka proběhla v pořádku a vy nemuseli řešit žádné nepříjemnosti ani uvnitř vaší firmy, ani případně s vaším klientem. Dřevěné palety použité (některé pouze jednou) - směs rozměrů 100x120cm,100x110cm,100x100cm atp. Ostatní - prodam palety bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Specialising in Prom Dresses, Sweet 1 Cocktail and Formal gowns. Stůl lze opakovaně skládat (předvrtané na šrouby),horní desky z broušených. Inzerát byl odebran z oblíbených. Dále nabízím skříň bílé barvy DOMBÅS (z Ikea). Plastové palety vhodné pro individuální skladovací a přepravní účely.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Všechny palety , kterých se týká náš prodej, splňují předepsané normy ČSN. Na kvalitu se můžete spolehnout přesně dle jakostních tříd. Elektro - Prodam palety bazar. Nabízíme vám standardní, atypické rozměry i velikosti na míru vašim potřebám spolu s. Dle dohody možnost dovozu.


Jsem schopen vybavit téměř celé fitness- mrkněte na mé další inzeráty. Prodám plastové palety 15- Kč. Barva konstrukce bude na. EPAL palety se rychle prosazují a jsou země, kde jsou tyto produkty upředňostnovány – je to například Německo, Švýcarsko a Rakousko. Jestliže máte nepotřebné palety , obraťte se také na nás – připravili jsme pro Vás službu výkup palet.


Možnost rozvozu po celé ČR. Projděte si inzeráty prodam palety na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Derpal Logistic, s. Výroba a prodej všech druhů dřevěných palet a europalet. Vyberte si co potřebujete z. Ideální pro kontrolní mobilní vážení zboží s h. Dřevo je světlé, skladováno v suchu. Palety začínají od 150€. Vhodné také pro výrobu zahradního nábytku,kompostéru a podobně.


Při větším odběru sleva možná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky