čtvrtek 30. dubna 2015

Palivove drevo praha zapad

Nabízíme palivové dřevo, ať už k běžnému topení či do krbu. Máme také paliva pro ekologické vytápění – dřevěné pelety či dřevěné brikety. Kvalitní palivové dřevo pro Prahu a Středočeský kraj.


Každá objednávka je zaslána přímo na prodejce. Prodejce vás bude telefonicky kontaktovat, upřesní cenu za dopravu a termín dodání. Každou Vámi zadanou objednávku si ještě telefonicky potvrdíme a rádi Vám poradíme s otázkami ohledně palivového dřeva.


Objednávka je tedy závazná, až. Compare all Booking Sites at once. Lowest Price Guaranteed! Prodej kvalitní palivového dřeva v Praze a okolí. Nízké ceny a rychlé dodání!


Stačí Vám vyplnit požadované množství dle zvoleného typu produktu a následně Vaše kontaktní údaje. Zpracováváme tvrdé i měkké dřevo a štípeme ho na požadované polínka dle přání zákazníka. Nejlevnější palivové dřevo ve Vašem okrese. Vyberte si svého prodejce.


Prodej štípaného palivového dřeva, palivové dříví přímo z pily. Nakupujte České palivové dřevo přímo. Kladno nebo dálnice R exit 7. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Porovnejte ceny a nabídky řady obchodů a nakupte na Heurece za nejlepší ceny!


Praha -západ - vyberte okres. PILA RUDNÁ - CHRÁŠŤANY, PRAHA -ZÁPAD. Mezi námi zavážené regiony patří oblasti Litoměřice, Lovosice, Ústí n. Cena dopravy se odvíjí dle objednaného množství a jsou smluvní. To nejlepší palivové dřevo do vašeho krbu. Technologicky sušené štípané palivové dřevo s vlhkostí pod.


Dřevo je prodáváno přímo z pily. Tvrdé listnaté dřevo Nejčastěji zpracováváme dub, habr, jasan, javor v různém poměru. Doprava je účtována po ujetých.


Potřebujete nutně palivové dřevo na topení, nebo dřevěné brikety. PALIVOVÉ DŘEVO : Nárok na palivové dříví za zvýhodněnou cenu mají pouze osoby s trvalým. Dále uhlí, brikety, pelety. Společnost Tomáš Broukal je významným producentem palivového dřeva pocházejícího z lesů, které naše firma spravuje.


Vybavení: kuchyňská linka se spotřebiči, pračka, vestavné. Daruji za odvoz velke mnozstvi palivoveho dreva, vhodne zejmena do kotle, jde o male narezane kousky ruzneho dreva, drevotrisky apod. Palivove drevo - narezane.


Přijímáme objednávky jak pro kontejnerový závoz tak i pro vlastní odvoz (např.: na přívěsném vozíku) formou pytlů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky