čtvrtek 23. dubna 2015

Metráž teplákovina

By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Autorské vzory látok, potlač látok na mieru. Top kvalita látok aké inde nenájdete.


Teplákovina je z nejkvalitnějších látek s elastanem. Krásný vzor květů připomínající malebnou zahradu. Vzor lze otáčet - výhoda při stříhání. Vytvoříte si originální tričko, mikinu nebo rovnou celou sportovní soupravu.


Z dětské teplákoviny pak vykouzlíte ty nejprímovější tepláky pro své malé zbojníky. Kvalitní teplákovina , výplněk. Tato látka má velmi mnoho pozitivních vlastností, díky kterým má opravdu všestranné využití. DESIGN a látky jsou naší vášní!


Design, látky, šití, tvoření. Jestli ano, tak jste u nás správně. Je vhodná na šití teplejšího oblečení. Využijte naší stálé nabídky metrážové látky teplákovina za super ceny. Prvotriedna teplákovina , vďaka ktorej si zhotovíte originálne kúsky presne podľa seba.


Ak ste hľadali teplákovinu, ktorá je maximálne príjemná na dotyk. Je pružným materiálem co si zamilují děti svými vzory, ale i jejich maminky. Nabízíme levné úplety, pleteniny a teplákovinu za super cenu v prvotřídní kvalitě.


Metráž - úplet z jemné česané bavlněné příze. U nás najdete teplákoviny až s bavlny. Velikou výhodou u tohoto materiálu je její vysoké procento obsažené bavlny, která je velmi prodyšná, tudíž i malým dětem lze ušít nádherné oblečení, které budou milovat.


Kombinujte a pohrávejte si s jednobarevnými látkami, ze kterých lze vytvořit jedinečné kousky. Provozní doba kamenné prodejny: úterý a čtvrtek od - hod. Registrace je zdarma a lze ji kdykoli zrušit. TEPLÁKOVINA - LAPAČ SNŮ na modrém š. Internetové stránky provozované Notie s. Vás a nabízet Vám relevantní obsah a reklamu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


S potiskem i bez potisku jednobarevné, dále s počesem či bez počesu. Vyberte si odstín a dekor kvalitní teplákoviny. NOVÉ ZBOŽÍ teplákovina Chmýří na černé FIKSTYL Nabízím k prodeji.


Charakteristika: tento tip materiálu není slabý ani moc silný. Fantázii sa medze nekladú. E-shop s metrážou za veľkoobchodné ceny.


Táto látka má veľmi veľa pozitívnych vlastnosti, vďaka ktorým má naozaj všestranné využitie. Nebude-li Vám lehko jen, vemte látku a stroj ven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky