úterý 28. dubna 2015

Nillkin tvrzené sklo

Free Delivery on Eligible Orders! Videonávod jak nalepit tvrzené sklo na mobil. Detailní popis produktu.


Kvalitní tvrzené sklo o tloušťce mm pro maximální ochranu displeje vašeho zařízení. Sklo má tvrdost 9H, vysokou citlivost dotyku, nabízí snadnou. Fotografie jsou ilustrační. H pro Samsung A7Aonline from Gear-up. Nillkin Tvrzené Sklo H pro Honor 9. Vyberte si kvalitní doplňky pro své Apple zařízení na AppleKing.


Dubai, UAE and across KSA, Oman, Lebanon, Kuwait. Hodnotenie produktu:. Používá špičkovou technologii pro ochranu obrazovky , její tloušťka je pouhých mm s přesným řezánim CNC technologie. D hrany jsou zaobleny a příjemné na dotek, jasné a bezpečnější. Displej mobilu Huawei Pje tak.


Veškeré produkty pochází z. Je vyroben z velmi tenkého plastu mm, dokonale zakrývá zadní část i boky telefonu a chrání je tak před poškozením, poškrábáním a usazením nečistot. Disponuje vysokou propustností a zanechává původní barvu displeje. Odolné a kvalitní tvrzené sklo chránící přední stranu pro mobilní telefon Xiaomi Mis tloušťkou pouhých mm. Dokonalá neviditelná ochrana. D pro Samsung Galaxy A70.


Tvrzené sklo má vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Vysoce kvalitní ochranné, tvrzené sklo s tvrdostí 9H, tloušťkou 0. Vašeho mobilního telefonu LG V10. Tvrzené ochranné sklo na mobil Vodafone Smart Nje nejlepší ochranou displeje před rozbitím. Výrobce uvádí ochranu proti otiskům, nečistotám, prasknutí a. Get Your Newest Electronics Now! Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Upozorňujeme, že mobilní telefon Samsung Mmá zaoblený displej, proto je. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ochranné sklo na mobil slouží jako ochrana displeje mobilu.


Nahrazuje dříve používané ochranné fólie na mobil. Super tenké tvrzené sklo. Objednal jsem pro Redmi a někde se stala chyba. Cena 200czk včetně poštovného, platba předem nebo.


Prodejní cena 24K č. Ochranná fólie z tvrzeného skla pro váš telefon. Nemá vliv na citlivost dotykové obrazovky a vysoká průhlednost zajišťuje pohodlné používání telefonu. Stav produktu: Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ.


Nové zboží, pouze v rozbaleném originálním obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky