čtvrtek 23. dubna 2015

Sloupovitá třešeň sylvia

Cizosprašná, vhodným opylovačem je třešeň Regina. Plodnost je raná, spolehlivá a dobrá. Bez zvláštních požadavků na klima a polohu. Plody jsou středně velké až velké, srdcovité.


Slupka je tmavě červená. Všechny produkty můžete zakoupit zde, v. Specializovaný eshop Netradiční ovoce. Je to odrůda s redukovaným růstem koruny, vhodná ke sloupovitému zapěstování.


Na podnoži colt není příliš vhodná do květináče, ale s. Kanada, křížením odrůd Lambert compact x Van. Plod třešně je velký, až velmi velký (- 10g) Zbarvení plodu je tmavě červené, srdčitáho. Dužina je červená, středně pevná, šťavnatá, sladce navinulá.


Dozrává na přelomu července a srpna. Odrůda velmi slabě roste a mnozí ji vydávají za sloupovitou třešeň. Třešeň SYLVIA je pozdní, tmavá chrupka. Samozřejmě to sloupovitá odrůda není. Mají užší tvar koruny a pomalejší růst, proto se hodí i do menších zahrad.


Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Plodí velmi brzy po výsadbě a to začátkem července. Zářivě červené, velké, křupavé plody.


Tmavá chrupka, samoprašná, prostokořená. Poloraná, až pozdní odrůda třešně vhodná pro sloupové pěstování. Na tomto webu používáme soubory cookie za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, personalizaci obsahu a zajištění správné funkčnosti a. Sylvia sloupová třešeň podnož GISELA 5. Rostlina roste velmi pomalu díky redukovanému růstu, proto je vhodná pro sloupové tvary. Samosprašná chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy.


Sloupovité stromky posts 24. Je to naprosto ideální třešeň pro malé zahrady, terasu a dokonce i na balkon. Lze pěstovat v nádobě i ve volné půdě. Dodáváme prostokořenný stromek. Z fota je zřejmé, že je sice vydávaná za sloupovitou, ale sloupovitě neroste.


Bez úpravy se vytvoří klasická koruna. Tak jak je psáno, pro sloupovitý tvar, mimo jabloní, se musí stromek každoročně upravovat. V prvních letech během vegetace zkraťte postranní větvičky. Kromě toho, že tyto stromky.


Napoleonova: Dvoubarevná nejodolnější odrůda třešní vů. Obchodní podmínky Uvedené ceny za dopravu jsou garantovány, bez ohledu na zdražování ze strany dopravce. Byly to špičáky, a na popisu drovným písmem napsáno, že je za vegetace nutno 2-3x provést zaštípnutí a probírku postranního obrost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky