pondělí 8. května 2017

Bezpečnostní petlice

Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu. Zámky, petlice a závory na dveře a vrata.


Máme pro Vás nachystány špičkové výrobky od českých výrobců pro zabezpečení vrat, dveří a garáží. Vícekloubové petlice se dají použít na hůře přístupných místech například pokud jsou dveře v rohu. Dále máme petlice které jsou certifikované do bezpečnostních tříd a dají.

Bezpečnostní petlice , závory a boxy. Většinou petlici uzavírá visací zámek (kladka), některé. Petlic je celá řada druhů s širokým záběrem použití. Obyčejné petlice můžeme použít tam kde nejsou nároky na bezpečnost. Ať už jsou to petlice pro.


Ostrava a okolí možnost včetně montáže. Kamenná prodejna i eshop. Vytváří mechanický doraz pro dveře a slouží pro správné navedení aktuátoru do.


Tyto problémy řeší bezpečnostní petlice Euchner, které jsou dostupné pro mnoho typů spínačů bezkontaktních spínačů.

Některé petlice mají dokonce integrovaný příslušný aktuátor (RFID transpondér) pro spínač, který se na ně montuje. Jedlotlivé druhy mají tyto. Součástí balení celoplošné závory je bezpečnostní kování a cylindrická vložka ve 3. Vážení odběratelé, stránky jsou již v plném provozu. V případě, že nebude ve Vašem profilu cokoliv funkční, budeme rádi, když nás na chybu upozorníte.


Kada je videla ko je ušao na vrata, zanemela je! Víte, jak účinně chránit svůj domov, majetek i rodinu? TOKOZ - UZ2PRO bezpečnostní závora Uzamykatelná závora TOKOZ UZ PRO 2ramena z ocelového plechu tloušťky 4mm, odolávají přeřezání, odvrtání a. Pro zvetšení fotky produktu klikněte na fotografii! Stavební kování a závěsy.


Vysoce bezpečnostní petlice Pevnostní šrouby vyrobeny z karbon-nitridové oceli jsou odolné proti odvrtání. Popis produktu: zkušebním ústavem zařazena do 4. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nejširší nabídka zámků, cylindrických vložek, kování a zabezpečovacích systémů v ČR.


Petlice vyrobena z plechu o tloušťce mm. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Kriminalita ve městech, ale také na vesnicích, rok od roku stoupá, což se odráží na počtu trestných činů, jako jsou vloupání nebo krádeže.


Kvalitní petlice pro vnitřní i venkovní použití.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ocelová petlice značky MASTER LOCK o délce milimetrů je vyrobená z pozinkované kalené oceli a řadí se do bezpečnostní třídy 4. Neváhejte a objednejte si výrobky Tokoz včetně odborné montáže již dnes ! Zatímco běžné jednoduché petlice můžeme užít tam, kde nejsou kladeny žádné nároky na větší zabezpečení, zákazník, který touží po maximální ochraně svého majetku, ocení bezpečnostní petlice TOKOZ BP GOLEM, popřípadě bezpečnostní sestavy TOKOZ BP GOLEM dodávané již přímo s visacím zámkem GOLEM 70.


Tyto mechanismy poskytují ochranu odpovídající. Jsme přímí dovozci a výrobci široké škály ocelových výrobků. Za výhodných cenových podmínek Vám nabízíme expedici zboží, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky