středa 10. května 2017

Keramický obklad imitace kamene

Obklad z keramiky i na fasádu? Materiál je odolný a bude dlouho chránit Váš dům před povětrnostními vlivy. Navíc dosahuje vysokých kvalit v oblasti designu imitace kamene. Především série Aragon je svou strukturou vhodná jako venkovní keramický obklad fasá teras a plotů.


Bez obav ale najde své využití i jako interiérový obklad stěn. Rozměr: 320x4mm, tloušťka mm. Vhodný do interiéru i exteriéru. Nevíte, jaké keramické obklady imitace kamene zvolit? Velmi vydařený obklad imitace kamene na gresovém střepu.


Slinutý exteriérový i interiérový obklad v matném provedení s reliéfním povrchem. Možné použití jako obklad i dlažbu. D PVC obklady imitující kámen. Jednoduchá montáž a nízká cena. S těmito obklady si dokážete oživit vaše stěny v interiéru.


V našem sortimentu máme mnoho různých dekorů a barevných odstínů. Imitace kamene a přírodní kamenné obklady, umělý kámen, cihlové obklady, sádrové obklady do interiéru. Prodáváme betonové obklady pro venkovní použití. Toto zboží je dostupné SKLADEM. TOPGRES obklady a dlažby.


Jsme jedním z předních dodavatelů obkladů a dlažeb. Luxusní keramický obklad s velmi pěkným probarvením, se strukturou povrchu, imitace kamene. Nenápadný povrch obkladů v ploše působí velmi efektně a plasticky. Luxusní moderní koupelny máji být vytvořené ze zvláštních materiálů.


Keramické obklady a dlažby z imitace kamenu. RONDA: imitace kamene , která velmi věrně imituje kámen s mělčí texturou, ale pro široké spektrum textur je velmi vyhledávaná a oblíbená, také pro její nízkou hmotnost. Ronda je vhodná do interiéru i exteriéru. Samozřejmostí jsou i vnější rohové prvky.


Některé obklady z přírodního kamene jsou dokonce lehčí než mnohé imitace. Samotnou nevýhodou může být také špatná dostupnost přírodního kamene , kvůli složitější výrobní technologií a omezenosti zdrojů přírodního kamene , které jsou vyčerpatelné. Tyto faktory ve výsledku značně zvyšují cenu.


Veškeré keramické obklady. Vážení zákazníci, rádi bychom upozornili na to, že ve dnech 29. Následující imitace kamene do interiéru a exteriéru nepotřebují téměř žádnou speciální péči a údržbu.


V naší nabídce si můžete vybrat obklady z vysoce odolného probarveného betonu, který je vhodný do interiérů i exteriérů nebo sádrové kamenné obklady , které doporučujeme instalovat pouze v interiérech. Kámen jako věčná inspirace pro výrobce obkladů a dlaždic. Pod pojmeme kamenný, nebo v kameném designu můžeme rozumět mnoho stylů. Designový keramický plastický obklad tvořený nepravidelnými obdélníky zvelebí každý prostor, do kterého chcete vnést kousek přírody.


Díky přírodním tmavým barvám vytvoříte na vaší stěně věrohodný obraz skládaného kamene. Moderní mrazuvzdorný obklad imitující kámen skvěle zapadne do vašeho domova a vytvoří ho ještě útulnějším. Pohled na něj je totiž velmi uklidňující. Imitace kamene patří v současné době mezi nejvyhledávanější pohledový materiál, jakožto obkladový kámen.


Imitace se vyrábí v podobě interiérového, či exteriérové obložení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky