pondělí 6. listopadu 2017

Alarm na dveře

Magnetické detektory jsou určeny pro zachycení pohybu dveří, oken, vrat a podobně. Jejich použití umožňuje ústředně přesně identifikovat okamžik. Minialarmy a alarmy na okna a dveře.


Obrňte svá okna a dveře jednoduchým alarmem nebo minialarmem. Jednoduše a chytře tak ohlídáte svůj majetek.

Jeden z nejlevnějších, ale velmi účinných alarmů pro hlídání dveří a oken na našem trhu. Ohlídá jakékoliv okno nebo dveře, a jakmile se je pokusí. Nastavitelný mód alarm se zpoždění nebo bez nebo. Součástky:Adaptér 5V,Svorkovnice,Elektromegnetické relé,Zvonek(klakson,kontrolka). Celé zapojení se dozvíte z videa.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Alarm určený na okno nebo na dveře. Magnetický kontakt pro povrchovou montáž, skryté upevňovací šrouby. Plastový magnetický kontakt pro povrchovou montáž do oken.


Signalizační mini alarm Codeman na vstupní dveře - Obchod se zabezpečovacím zařízením a bezpečnostními systémy pro zabezpečení domů a bytů. Bezdrátový magnetický detektor pro umístění na železné vrata. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Siréna spouští akustický signál, který odrazuje a zároveň informuje uživatele, že došlu k otevření dveří.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Skoncujte s nevyžádanou návštěvou. Při nechtěném otevření se spustí alarm se zvukem o hlasitosti 100dB. Poplašný magnetický alarm na okna a dveře Vesta. Detailní popis produktu.


Přenosný alarm lze použít doma, v garáži, na zahradě nebo kdekoliv chcete. Pokud vám záleží na bezpečnosti svého domu a pokud chcete vytrestat případné lupiče, pak potřebujete magnetický alarm na okna a. Pohybový alarm , alarm na dveře ,Popis produktu Profesionální jehlový mikrofon s diskrétním UHF vysílačem Potřebujete-li odposlouchávat vedlejší místnost.

Mini- alarm LX-ALs detektorem pohybu. Vlastnosti mini-alarmu LX-AL1: V případě narušení hlídaného prostoru vydají zvukový signál o síle větší než 80dB. Instalujte si doma alarm na dveře s dotykovým čidlem Oh My Home! Tento bezpečnostní alarm se spustí, když se dveře otevřou. Extrémně pronikavý tón alarmu vystraší každého nezvaného hosta při.


Tento alarm zabezpečí Váš dům, byt, kancelář a mnoho dalších prostor. Veškeré informace o produktu. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma alarm na dveře.


Ušetříte tak čas i peníze. GSM odposlech, který díky magnetickému senzoru na dveře funguje jako velmi jednoduchý a efektivní alarm. Fólie není na okně vidět a ani nezmenšuje množství světla přicházejícího do bytu.


Její životnost je několik desítek let a je prakticky nezničitelná. K dispozici jsou dvě funkce alarmu. Funkce kamžitého alarmu chrání dveře až do momentu přerušení magnetického kontaktu, kdy se alarm okamžitě spustí.


Funkce zpožděného alarmu zajišťuje zpoždění od cca sekund dokud nevstoupíte do místnosti, aniž by se alarm sám. Nemůžete vyplnit toto pole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky