pátek 3. listopadu 2017

Cokoladova pena

RÝCHLA ČOKOLÁDOVÁ PENA #127856; #127856; #127856; ⬇️ CELÝ RECEPT V POPISE Ahojte, už ste sa určite všetci tešili na nový diel Sladkej školy tak nech sa páči tu ho máte. Pěnu rozdělíme do čtyř pohárů a posypeme čokoládovou rýží. Přikryjeme fólií a uložíme zhruba na hodiny do chladničky. Vajíčka rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Ty dejte do mísy a metlou je vyšlehejte, dokud se na povrchu neobjeví měkké vrcholky.


Hľadáte dokonalý a pritom jednoduchý recept ako si pripraviť čokoládovú penu? Ja som dneska vyskusala tento recept, nakolko som vecer mala rychlu necakanu navstevu, a tato cokoladova pena je fakt mnammm. Vaříme na velice mírném plameni, až se vytvoří hustý krém. Netreba ju piecť, čiže nerobím zbytočné teplo a je plná čokolády. Tématické fráze: recept na braunis recept na čokoládovou pěnu braunis recept čokoládový dort recept e kuchařka mafiny s kousky čokolády brounis čokoládovápěna braunís jak udelat cokoladovou penu brawnis pena recept braunies recept pěna z bílé čokolády recepty na čokoládovou pěnu svatební cukroví foto čokoládový mousse pohlreich dort braunis čokoládové mousse.


Dcera bude mit narozeniny a cokoladu miluje,tak doufam,ze si mi pena povede. Diky za recepty,kazdy ctvrtek se tesim. V hlavě mám spoustu receptů, které chci zkusit.


Když je rovnou neudělám, někam si je uložím, pak na ně zapomenu a při troše štěstí je vylovím po. Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani.


Nejdříve rozdělíme bílky od žloutků. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a přisypeme cukr. Rozlámanou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Vysokotučnou smetanu ke šlehání.


Každý milovník čokolády jistě zná slovo mousse. Jedná se o nadýchanou a vláčnou pěnu, která je nejčastěji k dostání pravé s příchutí čokolády. Nadýchaná, ľahká a jemná. V kombinácii s exotickým avokádom bude čokoládová pena nezvyčajným sladkým dezertom.


V páře rozpustíme čokoládu s máslem a necháme chladnout na pokojovou teplotu. Během toho ušleháme bílky se špetkou soli nebo pár kapkami citronové. Bude ľahko ovládnuť vás a svojich blízkych originálnou kombináciou horkej čokolády a banánov.


Pomer proteínovej energie k. Avokádovo-čokoládová pena je jednoduchá, nezaberie veľa času a navyše chutí fantasticky. Malé mištičky takejto peny patria medzi najlepšie rýchle dezerty. Když si chci pochutnat na sladkém, skončím téměř vždy u čokolády.


Ať už je to dort, čokoládová pěna nebo čokoláda samotná, mohla bych ji jíst. Jméno, e-mail, ani stránku nemusíte vyplňovat. Vložený e-mail nebude zveřejněn ani nikomu předán, může být použit pro získání obrázku avataru ze. Jahodová pena Čokoládové muffiny s malinami a vanilkovou zmrzlinou Kokosovo- čokoládové cookies Banánové muffinky s nutellovým krémom. Markíza Doma Dajto TVNoviny Nadácia Voyo Zľavy Eshop.


Prihlasovanie je dočastne nedostupné. Jemná a zároveň neuvěřitelně chuťově plná čokoládová pěna. Je velice sytá, takže porce stačí opravdu maličké.


Máslo, čokoládu, 75ml vody (a pokud chcete tak i alkohol) dejte do ohnivzdorné misky, tu postavte na hrnec s vroucí vodou a nechte rozpustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky