pátek 18. května 2018

Akustický obklad stěn

Registrujte se včas na školení zaměřené na složitější instalace systémů Ecophon. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Truhlářství a Tesařství Lubomír Srnský, Graftazit - Grafta Consulting s. Pokud hledáte obklad stropu či stěn dřevěnými panely, chcete znásobit akustický efekt a stále se nevzdat designových nároků na interiér, je Vám k dispozici akustika Oberflex. Oberflex nabízí kolekce akustických panelů Obersound – Classic, 5. Nechají se také zavěsit pod strop (tzv. baffle) a uplatnění najdou i místo klasických podhledů. Tradiční způsob, jak zajistit pohlcování zvuku v místnosti, je montáž akustického podhledu. Pro tyto účely se používá akustický obklad ze dvou rozdílných typů systémů.


První způsob umožňuje vytvořit bezespárový podhled nebo předsazenou stěnu pomocí velkoformátových desek Rigiton a Big Gyptone. Akustický molitan a jeho druhy Odhlučnění. Materiál určen pro eliminaci hluku skrze stěnu, dveře, strop, podlahu atd. Důležitým atributem pro nejlepší.


Vynález se týká akustického obkladu stropů a stěn , který slouží především pro pohlcování hluku. Můžeme díky němu dosáhnout v uzavřeném prostoru požadované akustické kvality. Zejména se sníží doba dozvuku a zlepší poslechové podmínky.


K výrobě těchto obkladů se používají dřevěné, polyuretanové nebo minerální materiály a prvky. Většinou se jedná o celou soustavu akustických prvků, nikoli jeden. Nabízíme širokou škálu akustických panelů s možností různých aplikací.


Postupně, jak intenzita hluku narůstá, vykonávají vibrace čím dál větší akustický tlak na naše ucho. Síla zvuku se vyjadřuje v decibelech (dB). Při práci máme rádi ticho a klid. Vyrábíme ticho a dodáváme ho všude tam, kde je ho nedostatek. Využijete jej hlavně v dočasných nahrávacích prostorech.


Vyznačuje se absorpcí zvuku v širokém kmitočtovém pásmu, nehořlavostí, prodyšností, ekologickou čistotou (neobsahuje vlákna), širokou barevnou škálou, velmi dobrou mechanickou, klimatickou a chemickou odolností, dlouhodobou životností a snadnou údržbou. Všetko je na sklade v e-shope a na predajniach. MFF UK Praha – akustický obklad 23. Obklad stěn Příjemné pastelové odstíny, odolnost i snadná údržba V našem sortimentu naleznete stěnovou krytinu MODUL, což je plastová heterogenní krytina vyráběná ve formě pásů. Dřevěný obklad není záležitostí módy.


Obložením stěn a stropů i mnohých konstrukcí měníme vzhled interiéru a tím i jeho architektonické působení. Použitými materiály pak ovlivňujeme pocity a psychiku uživatelů prostoru. Hluk vytvářený v potravinářském průmyslu je čas. Stěnové panely – celoplošný nebo částečný akustický obklad stěny ve viditelném i skrytém rastru.


Speciální akustické stěnové prvky – Rezonátor, Kmitající panel , Acutone, Diffsorber. Jsou dodávány s povrchem Akutex T, Texona a Super G (vysoce odolný povrch vhodný i do tělocvičen). Roubený obklad Náš na trhu jediný způsob nabízející kromě klasicky členěné plochy stěn i řešení rohových spojů, které kombinují ideální pevnostní rohový spoj obkladových fošen a napodobení skutečného vzhledu roubeného vnějšího nároží. Odhlučnění obvodových stěn rodinného, řadového domu v Praze – Hlubočepích. Navržen a realizován kontaktní systém W 4 sendvičová konstrukce s tloušťkou mm.


Obložení stěn a stropů: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky