pátek 18. května 2018

Suché řezivo

Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. Jakékoli množství zakoupeného materiálu Vám rádi dovezeme kamkoli si budete přát, a to za cenu krajně příznivou. Truhláři a nábytkáři u nás nakoupí suché řezivo. Jehličnaté řezivo máme vždy skladem.


Prodej sušeného truhlářského řeziva za nízké ceny na pobočkách v Ostravě a Opavě.

Kvalitně vysušené řezivo pro Vás! Dodáváme řezivo pro velké developery, stavební firmy, truhláře i individuální stavebníky. V případě potřeby Vám zajistíme i dopravu materiálu k Vám. Rádi Vám zpracujeme nabídku dle vašich požadavků.


Představení společnosti Dubové Řezivo s. Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva. Nabízíme široký dubový sortiment, rychlou dodávku do místa určení. Zabýváme se výrobou a prodejem veškerého řeziva.

Zpracováváme převážně jehličnatou kulatinu původem výhradně z České republiky. Dále nabízíme také suché tvrdé palivové dřevo v okrese Písek. Vyrábíme a prodáváme stavební i truhlářské řezivo , ale i palivové dříví. Přijeďte si k nám pro palubky, konstrukční desky, hranoly, latě, prkna, nebo brikety. Prodám řezivo , které zbylo po stavbě RD.


Jedná se především o různé lišty (hoblované), potom různé latě (pouze sámované), nějaká prkna a tak. Obklady a dlážky vieme vyrobiť na objednávku v rôznych hrúbkach i obojstranne. Terasové dosky (terasovka) Sú vďaka svojím vysokým estetickým a funkčným.


Jsme držiteli certifikátu na výrobu konstrukčního řeziva, které vyrábíme z dřevin smrk, jedle, borovice, modřín a dub. Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno. Všechno naše zboží má certifikáty, které potvrzují, že suché truhlářské řezivo , hoblované hranoly, terasová prkna, podkladní hranoly, dřevěné. Za čerstvé řezivo je považováno dřevo po poražení živého stromu před sušením. Jeho výhodou je nízká cena, avšak jako nevýhodu zde spatřujeme kroucení a praskání dřeva při jeho vysychání.


Tento proces lze eliminovat rychlým sestavením dohromady a zpevněním OSB deskami. Dodáváme hranolky , fošny, prkna různého profilu a délky, střešní latě s impregnací i bez, dřevěná prkna první i druhé třídy, prismovaná prkna i boční a další produkty z masivu. Akátové řezivo neomítané, přirozeně sušené, II.


Sušené truhlářské řezivo základní surovina pro výrobu spárovky, která se dále používá k výrobě nábytku z masivu – stoly, židle, postele, skříně.

Také k výrobě schodů, dveří, oken nebo podlah se používá suché truhlářské. Predstavenie spoločnosti Naša spoločnosť sa zaoberá dovozom, spracovaním a predajom dubového reziva. Suché truhlářské řezivo. EZIVO SUCHÉ – STOLAŘSKÉ Ceník platí od 1. Dřevěné fošny jsou oblíbeným stavebním a truhlářským řezivem s širokou škálou použití. Lze je použít na konstrukce domů, zahradních i dočasných.


Rádi bychom jménem společnosti Sibirske drevo s. Naši dodavatelé z oblasti Kavkazu jsou. Fošny Nabízíme sámované fošny od tl. Využití – stavebnictví, střešní konstrukce, stropy, atd. V nabídce našeho eshopu najdete prkna, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, stavební řezivo , stavební dřevo, které dodáváme v různých rozměrech a délkách na míru.


DE LUMAX - Výroba a predaj stolárskeho reziva zo smrekového, borovicového, dubového a bukového a javorového dreva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky