čtvrtek 17. května 2018

Drevodom cena

Goldhouse Slovakia Vám ponúka projekty a výstavbu nízkoenergetických rodinných domov na kľúč. Pripravili sme pre Vás základné projekty najpredávanejších velkostných kategórií domov na Slovensku. V prípade, že Vám niektorý z projektov nevyhovuje.


Expozičný montovaný dom vo výstavbe v Podbieli. Viac ako ročné skúsenosti v oblasti drevostavieb.

Naša ponuka drevostavieb. Zrubové domy dvojpodlažné. DrevoDom Zvolen ponúka a realizuje po celej Slovenskej republike svoje vysoko kvalitné nízkoenergetické montované rodinné domy a väzníkové krovy. Projekty slúžia na inšpiráciu, ľubovoľne Vám ich upravíme podľa Vašich predstáv.


Taktiež sa môžete inšpirovať z akéhokoľvek iného zdroja. Rozsah dodávky a vybavenia domu môžete meniť tak, aby vám vyhovovala cena. Až po vzájomnom odsúhlasení a konečnej špecifikácii domu vyhotovíme finálny rozpočet a pripravíme zmluvy.


Na základe ceny a zmluvy si už dokážete zabezpečiť aj prípadné financovanie úverom z banky.

Eur s dodanou projektovou dokumentáciou pre zabezpečenie stavebného povolenia. Bungalov sa skladá z troch izieb po stranách a chodby umiestnenej v centrálnej časti domu. Obývacia časť je prepojená s jedálenskou časťou.


Kuchyňa disponuje samostatnou komorou, ktorá umožňuje u. Presná cena sa vypočíta individuálne na základe cenovej kalkulácie a závisí od veľkosti zrubového domu, zložitosti stavby a typu použitých. Stavíme dřevostavby systémem 2by4. Přijďte se podívat a zdarma se naučit jak se staví dřevostavba! Cena okrúhlych okien od stolára je podstatne vyššia ako tých klasických.


Okná bez členení a celkovo všetky zasklené plochy dom opticky zväčšujú a zároveň prepájajú so záhradou. Drevostavba rodinného domu Svinia okr. Prešov Stlpiková konštrukcia. STYLE - izbový poschodový, 121m ú. Drevodom Rajec - zruby, drevené domy, drevenice. Ekoline – Dvojpodlažný drevodom Z 264.


Cena produktu v základnom variante. Svojimi rozmermi a vnútornou dispozíciou plne uspokojí nároky na bývanie – ?

Energetická náročnosť: A skupina. Dôvody, prečo sa rozhodnúť pre drevodom od nás, v čom sme iný a čo môžete získať navyše. Smo podjetje z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju gradnje masivnih lesenih objektov, brunaric, skeletnih lesenih hiš, ostrešji, nadstreškov, lesenih.


Vyberte si Váš vysnívaný nízkoenergetický montovaný dom z našej širokej ponuky ešte dnes! Montované domy na kľúč - cena. Aktuálny cenník montovaných domov RD Rýmařov na Slovensku. Akciové domy so základovou doskou v cene, domy na kľúč.


Pri výstavbe pracujeme precízne k čomu nám pomáhajú aj kvalitné materiály, ktoré využívame v procese výstavby. Chcete PASÍVNY DREVODOM ? Stačí si vybrať so širokej ponuky. Moderné a nadčasové Katalógove domy iba u nás. Realizujeme DOM s difúzne otvorenou konštrukciou.


Naše drevenice sú celoročne obývateľné zrubové stavby, ktoré slúžia ako rodinné domy na trvalé bývanie alebo ako rekreačné (víkendové) domy, chalupy. Pasivne brunarice so ene najbolj termično in energetsko učinkovitih gradenj. Akcia a zvýhodnená cena na montované drevodomy.


Akčné domy sa dodávajú len vo vyhotovení Na kľúč. Kompletná cena dosky vrátane izolácie, kanalizácie atď. Kontaktujte nás Zaujali vás naše drevostavby a máte otázky?


Navštívte váš budúci domček - Rezervujte si obhliadku jedného zo vzorových domov ešte dnes!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky