čtvrtek 17. května 2018

Plastové palubky cena

Akční cena na plastové palubky Color na našem e-shopu. Plastové palubky Color AKCE. Nové plastové paubky Color vám nabízíme celkem v deseti pečlivě navržených barvách.


Vybírat můžete z pěti základních barev včetně bílé a šed. Až se za let rozhodnete obklady zrekonstruovat, tak staré palubky dobře poslouží jako surovina pro výrobu něčeho nového. Dokončovací profily: Dokončovací profily slouží. Obkladové palubky jsou dnes již klasika. Vzhledem ke svému širokému využití se s plastovými palubkami setkáte snad na každé rekonstrukci či novostavbě.


Jsou vhodné také do prašných a vlhkých prostor. Melírovaná palubka vytváří přirozený vzhled dřeva namořeného do odstínu zlatý dub nebo teak. Není však vhodná na plochy vystavené slunečnímu záření.


Potřebujete-li plastové palubky , vyplatí se u nás objednat si realizaci a montáž, nabízíme nejen nejnižší ceny, ale i nejširší sortiment na trhu, přitom prodáváme pouze kvalitní plastové palubky od renomovaných výrobců. Cena produktu bez dopravy. Vnější rohový profil plastové palubky P5PROFI Doplňkový profil pro plastové palubky Profi.


Probarvená palubka patří mezi nejprodávanější a nejpoužívanější obkladový materiál. Lze je použít nejen na podhledy, ale i na jiných částech staveb, zcela v souladu s Vašimi potřebami. Jejich použití je vhodné při řešení obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb (vikýřů, apod.). Při manipulaci s profily, zejména s přesunem jednotlivých profilů, dbejte zvýšené opatrnosti při vytahování profilů z palety.


Tyto palubky a profily jsou probarvené přímo v hmotě. Jejich hlavní přednosti jsou velmi příznivá cena, elegantní vzhle dlouhá životnost, a bezúdržbovost. Nebudete se o ně muset starat, a přesto neshnijí ani je nenapadnou dřevokazné houby a hmyz.


Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech. Ačkoliv palubky a Osb desky jsou stěžejní částí našeho sortimentu, a jsme je navíc schopni dodat velmi levně, nabízíme i celou řadu dalšího sortimentu, a to v podobě různých dřevěných lišt, osb desek, terasových prken, kvh hranolů, ale také výběr ze stavebního a tesařského řeziva. Velkým plusem navíc je, ale jejich odolnost vůči vlhku, plísním a dřevokaznému hmyzu. Důvod je jasný, snadno se montují, můžete si vybrat z široké nabídky barevných odstínů a jsou prakticky bezúdržbové.


Venkovní obkladové plastové palubky patří do této kategorie. Jednou je namontujete a máte od nich na dlouhé roky pokoj. Také je s nimi mnohem jednodušší manipulace, protože jsou lehké, mají velmi malou plošnou hmotnost. Sestavení plastových palubek je pak velmi snadné. Popis: bilé, Profi P52 16m2.


This feature is not available right now. Palubky jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého PVC-U s horní vrstvou ze stabilního a UV odolného materiálu FACCIA. Součástí systému jsou dokončovací lišty, kterými se montáž zahajuje.


Prodej plastových palubek realiz… 1Kč. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. A není divu, mají totiž spoustu výhod.


Aktuální ceník palubek naleznete níže. Bílá palubka má velmi široké možnosti použití. Lze ji montovat i na plochy vystavené slunečnímu záření. Délka 3m,celkem balíky.


Zdarma přidám 3m novou rohovou bílou plastovou lištu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky