pátek 18. května 2018

Polistirenove desky

Objemově stabilizované fasádní desky z polystyrenu pro kontaktní zateplovací systémy s vyšší pevností. Polystyrenové desky vhodné pro fasády s vyššími požadavky na pevnost zateplení. Mezi hlavní výhody této izolace patří nízká hmotnost, přesné rozměry, odolnost proti poškození, dlouhá životnost, snadná opracovatelnost, nízká nasákavost a skvělé tepelně izolační vlastnosti. Pěnový polystyrén EPS F Fasádní Izolační desky z pěnového polystyrenu pro použití v kontaktních zateplovacích.


Na výběr máte pěněné, ražené, extrudované a poplastované stropní kazety a desky. Mezi soklový polystyren řadíme tepelně izolační desky perimetr a XPS s vyšší pevností v tlaku a velmi nízkou nasákavostí. Navíc polystyren za trvale nejnižší ceny. Novinkou v sortimentu fasádních polystyrenů jsou fasádní desky z polystyrenu s příměsí grafitu.


Tyto fasádní polystyreny mají vynikající tepelný odpor. Stropní desky (6) Obklady stěn a stropů (6) Rozety (4) Příslušenství (2) Dekorativní prvky (1) Zobrazit více Zobrazit mén ě. Stropy (29) Stěny (7) Stěny a stropy (2) Zobrazit více Zobrazit méně. Pokud se rozhodnete pro radikální změnu vzhledu stropu nebo stěn, vsaďte na polystyrenové dekorační stropní lišty, ozdobné rozety, nebo stropní desky (stropnice) z tvrzeného polystyrenu. Skvěle vypadá, když podsvítíte podhled světelnou lištou.


Nabízím k dodání polystyrenové desky v kvalitě EPS150. Formát 1xm nebo 1xm. Vhodné pro tepelnou izolaci pochozích podlah, stropů a střech.


Extrudované polystyrenové stropní desky jsou lehké kazety, kterými zkrášlíte či ozvláštníte a zaizolujete strop. Zbavte se nevzhledností a prasklin ve. Tyto desky slouží k tepelným izolacím podlahového vodního nebo elektrického topení. Jejich předností proti klasickému řezanému polystyrenu je zvýšená pevnost v tlaku: do vylisovaných výstupků se snadno montují teplovodní hadice nebo trubky topení.


Desky se zejména vyznačují minimální nasákavostí, vysokou pevností v tlaku a mrazuvzdorností a není nutné je chránit hydroizolací. Jsou vyráběny výhradně v samozhášivém provedení. Desky je možné použít i pro vysoce zatížené konstrukce - průmyslové podlahy. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


U vás za: 1-týdny od Kč. Desky z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pr. Soklový polystyren BACHL. Alcaplast je partner portálu Chytré bydlení.


Specialista na koupelny a největší český výrobce sanitární techniky s celoevropským působením. V této kategorii naleznete stropní kazety od klasických polystyrenových přes barvené až po omyvatelné s povrchovou úpravou PVC folií. Samostatnou část tvoří desky bez izolace o výšce mm (UHP50). Polyesterové desky GLASTIC UTR.


Charakteristika: Ohnivzdorný laminát odolný proti elektrickému oblouku a plazivým proudům. Internetový obcho dovoz po celé České republice - systémové izolační polystyrénové podlahové desky pro podlahové vytápění, topení, polystyrén pro. Polykarbonátové desky - záruka let a nadstandardní výdrž. Ideální střešní krytiny vhodné pro zastřešení pergol, teras, stání pro auta a dalších. Desky šedého polystyrenu obsahují nanočástice grafitu, který odráží teplo zpět k jeho zdroji a tak zvyšuje izolační účinek.


Ideálním povrchem je stěrkovaná vrstva s vložením skelné tkaniny a pastovitá omítka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky