čtvrtek 13. prosince 2018

Kamenné výrobky

Eiwan atelier: české kamenné výrobky s duší. Přátelé, vítáme Vás v našem skromném virtuálním prostoru. Jsme malá rodinná firma - manželé, kteří se rozhodli věnovat se tvůrčí práci s přírodními materiály, především lokálním kamenem.


Pořiďte si venkovní kamenné produkty na míru, které zaujmou na první pohled. Výrobky z přírodního kamene jsou vhodné pro dům i zahradu. Nabízíme kamenné fontány různých velikostí a barev z mramoru, onyxu, břidlice, vápence, žuly, pískovce a čediče. Dále v naší nabídce najdete kamenné koule, zahradní pítka, kamenné lavičky, kamenné mostky nebo zahradní umyvadla z přírodního kamene.


Exteriérová dlažba na terasu z přírodního kamene. Kamenné výrobky do interiéru. Interiérové kamenné obklady. V této kategorii najdete minerály a polodrahokamy ve formě opracovaných polotovarů na výrobu šperků a bižuterie.


Zboží zabalené v paku stojí o 30- méně než stejný produkt prodávaný po kusech. Nabízíme opracované hrubé žulové výrobky : žulové dlažební kostky v různých velikostech (od mozaiky až po velké dlažební kostky), žulové krajníky, žulové haklíky, rigolový regulační kámen, kamenivo do gabionů, žulové bloky, žulové valouny, menhiry do zahrady. Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľoodporučiť;.


Zaujmou na první pohled a díky svým vlastnostem splní i ty nejpřísnější požadavky z hlediska funkčnosti i praktického využití. Nabízíme více než druhů kamene, přes 3t žuly a mramoru máme trvale skladem a poskytujeme kompletní servis spojený se zpracováním kamene. Pítka z přírodního kamene jsou vhodné pro dům i zahradu.


Pítka se umísťují při vstupu do zahrady nebo do domu. Voda v pítku symbolizuje čistotu a historicky bylo zvyke. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Břidlice se skvěle hodí k zásypům ploch, nebo jako podpůrný kámen při tvorbě jezírek. V nabídce máme i kamenné nášlapy a dlažbu. Dále vyrábíme betonové výrobky (stříšky, dlažby, obrubníky, obklady a další), mozaikové omítky, epoxidové nátěry a stěrky, hydroizolaci, okrasné zásypové kamenivo a oblázkové výrobky (květináče, svícny). Okrasný Kameň Viac ako 5druhov kameňa. Vytvářím originální výrobky z kamene a betonu.


Gravírovanie a rezanie laserom. Sháníte kamenné výrobky na míru? Na tento sortiment se specializujeme už let. Dodáváme i jiné, výše neuvedené kamenické výrobky , např.


Kompletní integrace Beze spár , beze švů , bez hranic. Svícny z polodrahokamů, kamenné lampy, stromečky štěstí, čakrové sady, číše, šperkovnice a mnohé další luxusní výrobky z kamenů jsou nejen krásné. Pro milovníky šperků nabízíme ve spojení stříbrné šperky a drahé kameny. Všechny naše výrobky se pyšní precizním provedením, životností v řádu desítek let a výtečnými užitnými vlastnostmi.


Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla. Mezi další kamenné výrobky patří i kamenné šlapáky. Věříme, že si v našem sortimentu kamenných výrobků vyberete.


To ale není v žádném případě pravda, pokud náklady přepočteme na dobu provozu nebo používání daného výrobku například v porovnání s umělohmotnými materiály. Přírodní okrasné kameny z celého světa. Bohatý sortiment dekorativních kamenů pro zkrášlení domu, bytu i zahrad.


Opracované drahé kameny jsou často používány jako exkluzivní dekorace do bytu, kanceláře. Jedná se například o leštěné valouny, špice, homole, těžítka, koule, vejce, platónská tělesa, stromečky štěstí a další výrobky. Po napadení hackery jsou naše stránky již opět plně funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky