čtvrtek 13. prosince 2018

Lak na drevo

Jaký použít lak na dřevo? Vodou ředitelný, syntetický, bezbarvý nebo s pigmentem? Na laky na dřevo se tento článek zaměřil podrobněji. Tá Vám poradí lak na konkrétny povrch ( lak na tatranský profil, lak na nábytok, lak na podlahu).


Profík vie, že lak na drevo rozdeľujeme podľa viacerých faktorov. Jednak podľa chemického zloženia ale aj podľa toho, či bude použitý v interiéri alebo exteriéri. Ak idete v interiéri natierať parkety, tak potrebujete použiť lak, ktorý má vysokú mechanickú odolnosť. Takými lakmi sú polyuretánové a epoxidové laky.


Bezfarebné laky pre exteriér by mali zas. Drevo v jeho najkrajšej podobe s použitím priesvitného interiérového laku. To je vynikajúca voľba, ak si prajete zachovať prirodzenú krásu. Zveme Vás k nákupu bezbarvého laku na dřevo a mnoho dalšího, nebojte se nás kontaktovat o rady při nátěrech.


Velký výběr za bezva ceny. Lazúra na drevo, lak na drevo , farba na drevo a mnoho ďalšieho, to všetko v jednom produkte - Lazurtop. Lazúra na drevo je polopriesvitný povrchový náter, ktorý zachováva vzhľad a štruktúru dreva avšak zároveň ho chráni pred poveternostnými a mechanickými vplyvmi. Düfa Bezaromátový lak na nábytek BLN - Klarlack Bezbarvý profesionální ochranný lak s hedvábným leskem pro vnitřní i vnější použití. Vybírejte si Barvy, laky na dřevo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Ako vybrať laky na drevo ? Pri rozhodovaní sa, ako vybrať správnu povrchovú úpravu na drevo , potrebujeme najskôr vedieť, či sa jedná o výrobok určený pre. Farby na drevo , laky, lazúry a oleje na drevo. Nachádzate sa v hlavnej Kategórii: Farba na drevo , lak na drevo , olej na drevo , lazúra na drevo.


Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Citizen Brown Leather Strap Watch. Pomocou priehľadných farieb môžete zvýrazniť prirodzenej farby dreva, zosvetliť alebo vytvoriť farebný povrch, ktorý ladí s Vašimi dekoráciami.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lak sa na povrchu zmení na tvrdú ochrannú vrstvu, ktorá drevo chráni pred mechanickým poškodením a vlhkosťou. Najčastejšie sa používa na podlahy, obklady, okná a dvere.


Súčasťou exteriérového laku je UV filter , preto je preto je väčšinou jemne mliečny a vo svojej štruktúre zachytáva škodlivé lúče. Lak je určen na dekorativní nátěry dřevěných stavebních prvků, je vysoce odolný vůči vlhku a vodě. Vyznačuje se výbornou zpracovatelností, dlouhodobou ochranou před povětrnostními vlivy a stabilním leskem.


Lak obzvlášť zvýrazňuje kresbu dřeva. Výrobek není určen k nátěrům, které přicházejí do přímého styku s potravinami, krmivy a pitnou vodou a k. Drevo je veľmi dôležitým stavebným materiálom, ktoré si však vyžaduje pravidelnú ochranu a starostlivosť. Nájdete tu jednak ekologické laky na parkety a dlážkovicu, interiérové laky na nábytok a obloženie stien, ale aj vonkajšie bezfarebné laky na drevo. Vyberte si lak na drevo na rôzne drevené povrchy v exteriéri aj interiéri v lesklom aj matnom prevedení. Ponúkame slovenské, ekologické aj dekoračné výrobky či laky na detský drevený nábytok.


Pri výbere vám pomôže náš filter produktov. Luxol Original AQUA je tenkovrstvá olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Jsme specializovaný prodejce barev na dřevo.


V našem sortimentu naleznete ty ověřené značky jako Remmers, Osmo, Bona, Tikkurila a Flügger.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky