středa 6. března 2019

Síť do okna proti hmyzu na suchý zip

Chytrý systém sítě proti hmyzu , která se upevňuje do rámu okna pomocí samolepicího suchého zipu. Vhodné na většinu oken, v nabídce v bílé či antracitové barvě a různých. Síť proti hmyzu do okna : Praktická síť proti hmyzu pro všechny základní typy a velikosti oken. Lze jednoduše upravit na požadovaný rozměr vašeho okna a nainstalovat pomocí samolepícího suchého zipu.


Pořizovací cena balíčku do většího plastového okna nebo dveří je řádově několik desítek korun , pokud je zboží právě v akci a jedná se o základní řešení. Na jaře nainstalujete, po celé léto si užíváte příjemných dnů při otevřeném okně bez nepříjemného otravujícího hmyzu a na podzim síť z okna sundáte. Suchý zip na rámu okna ponecháte a na jaře můžete síť opakovaně použít. Ušetříte tak spoustu peněz za drahé chemické přípravky nebo za opakovaný nákup nekvalitních sítí. Produkt Síť do okna proti hmyzu na suchý zip za výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny.


Doručíme Vám produkt Síť do okna proti hmyzu na suchý zip po celé ČR bezpečně. Tesa Síť na suchý zip proti hmyzu Standard do oken Insect Stop x m. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že zvolíte-li variantu no name za pár kaček, budete se již ten samý rok potýkat s problémem odchlíplé sítě či nedržícím zipem. Otevírací síť proti hmyzu nabízí flexibilní ochranu před hmyzem - pokud potřebujete okno otevřené, např.


Až bude hotovo, opět ji zavřete a bude sloužit jako dokonalá ochrana proti hmyzu. Na suchý zip pak přitiskněte síť proti hmyzu. Pak už jen stačí oříznout či ostřihnout přečnívající kusy sítě. Její největší předností je tedy nastavitelnost! Síť je znovu snímatelná a je vhodné ji prát v ruce!


Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do oken za nízké ceny. Zabraňte hmyzu přístup do vašeho bytu pomocí praktické nylonové sítě, kterou jednoduše připevníte na rám okna. Součástí balení je stočený suchý zip , který snadno nalepíte na čistý a suchý okenní rám.


Poté na něj nanesete síť. Hmyz se tak k vám domů nebude mít šanci dostat. Přebytečné kusy sítě můžete jednoduše odstřihnout pomocí nůžek. Samolepící síť proti hmyzu už rozebírají maminky na. Popis produktu: Síť na suchý zip proti hmyzu COMFORT na francouzská okna, 1. Magnetická sít´ proti hmyzu Magnetická sít´ proti hmyzu Tato geniální přilnavá síť proti hmyzu se velice snadno instaluje ( suchý zip na připevnění je součástí balení).


Přibližné rozměry: 1x 1cm. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zvolit si můžete ze dvou rozměrů. Suchý zip se připevní k rámu vašeho okna a na něj se pak přilepí odolná síť.


Pokud máte okna atypických rozměrů, nebo jste jen vybrali špatnou velikost sítě, můžete ji jednoduše ustřihnout do požadovaného tvaru. Upevnění na suchý zip - jde kdykoliv otevřít a dostat se do okna. Na výběr ze barevných variant.


Pevná síť na okna je tradičně nejpoužívanější a finančně nejméně náročný způsob ochrany proti hmyzu. Rám tvoří hliníkový profil vyplněný síťovinou z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Síť se na okna umístí zevnitř místnosti, bez nutnosti vrtání do okenního rámu a upevní pomocí otočných nebo pružinových držáků. Demontáž je stejně snadná jako instalace.


Je jím tato síť proti hmyzu, kterou si jednoduše připevníte do okna nebo dveří. Klasické dveře už nemusíte zavírat a můžete pohodlně větrat, komáři nemají s touto sítí žádnou šanci! Síť má totiž magnetický pás, který se po odtržení zase vrací zpátky k sobě. Vy nebo váš domácí mazlíček můžete libovolně chodit ven a dovnitř.


Síť je naprosto nepostradatelný pomocník do každé domácnosti. Využijete ji v rodinném domě, bytě, na chatě nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky