středa 8. listopadu 2017

Lamelové shrnovací dveře

V malém nebo špatně vyřešeném panelovém bytě mnohdy otevřené dveře překážejí nebo blokují dveře sousední. Například v malé koupelně, kam by se nám kvůli otevírání dveří nevešla pračka, nebo v malé předsíni, kde potřebujeme řešit prostor stejně jako v našem případě. Shrnovací dveře koupit o objednat u OBI. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobra. Materiál, ze kterého jsou dveře vyrobeny, je odolný proti vlhkosti, proto mohou být lamelové dveře namontovány v místnostech se zvýšenou vlhkostí. Ani průvan vám tedy na čele vrásky neudělá. A v neposlední řadě se velmi jednoduše montují a opravdu snadno udržují. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Buď můžete mít dveře hladké s imitací dřeva , nebo s potiskem. Mezi potisky je například přírodní vodopád , klasická anglická telefonní budka , taxíky v New Yorku , barevné papriky nebo tygr jako živý. Moderní lamelové shrnovací dveře LUCIANA COLOR, plné, bez skel, s jednostranným levým nebo pravým zavíráním, zavěšené v horním vodícím profilu. Součástí je madlo a magnet v odpovídajícím barevném odstínu bez potisku.


Pokud objednáváte ke dveřím zámek, madlo již není potřeba objednávat. Komponenty pro žaluzie, sítě, lamelové dveře , brány, vrata, rolety. Plastové shrnovací dveře. Skutečné barvy se mohou drobně lišit. Barevný vzorník lamel je dole.


Profily do délky 2m posíláme pouze PPL. Námi nabízené shrnovací lamelové plastové dveře jsou výtečným spojením originálního vzhledu s funkčností a také nadprůměrnou odolností a životnostní. Tyto dveře je snadné namontovat a později i používat a udržovat. Skládací, někdy nazývané lamelové dveře , se nabízejí ve dvou variantách, a to jako už zmiňované dveře skládací nebo harmonikové.


TIP: Jaké dveře jsou správné - zašupovací, zatahovací, šoupací, nebo shrnovací ? Plné, dřevěný dekor, odstín (asi) javor (béžová) - viz detailní foto. Koženkové shrnovací dveře se skládají ze sololitových lamel a předního dřevotřískového dílu, které jsou potaženy koženkou s textilním podšitím. Zavírání je u standardního typu řešeno pomocí dřevěného madla a magnetu.


Vyberte si ty pravé dveře do bytu na FAVI. U nás najdete shrnovací či posuvné dveře i klasické vnitřní dveře s panty. Na výběr máte z stovek dveří ze dřeva, plných nebo prosklených, moderních i klasických. Mezi nejoblíbenější typy interiérových dveří šetřících místo právem patří dveře shrnovací , nazývané také harmonikové nebo lamelové.


Lamelové shrnovací dveře LUCIANA COLOR, model 4. Pokud nemáte standardní rozměry vstupního otvoru a potřebujete tudíž atypické provedení shrnovacích dveří - jsme Vám k dispozici s kalkulací na velkou škálu rozměrů a provedení. Neváhejte nás tedy kontaktov. Naše domy a byty nás občas přinutí k hledání kompromisu mezi funkčností daného řešení a rozměrem konkrétní místnosti. Příkladem takového kompromisu může být právě nahrazení standardních dveří shrnovacími dveřmi.


Jsou vhodné do bytů i kanceláří. Dále se výborně hodí i předělení. Výška dveří je upravitelná seříznutím spodního konce lamel na požadovaný rozměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky