středa 28. listopadu 2018

Frézované kůly

Palisády do průměru 12cm v libovolné délce. Veškerý sortiment je možno dodat i půlený - příčky, plotovky atd. Vážení návštěvníci, Těší nás, že Vás můžeme uvítat na stránkách naší společnosti. Firma Litovelska lesní s. Kůly , půl kůly , zahradní nábytek. Dřevěné kůly ke stromům(vyvazovací) se vyrábějí v různých délkách a průměrech.


Protože jsou poměrnou částí v zemi, klademe důraz u těchto dřevěných výrobků na tlakovou impregnaci. Cenu za jiný rozměr získáte vynásobením požadované délky a ceny za bm. Ke kůlům ke stromům je možné dodat i vyvazovací příčky délky dle potřeby či standartně cm. Ručně štípané akátové kůly silnějších průměrů (od do 18cm) vhodné pro strojní zatloukání (snesou rázy zatloukače) s garancí nepraskání. V letošním roce jsme se rozhodli výrazným způsobem podpořit akci: Výsadba milionů nových stromů , která započne na podzim tohoto roku.


S postupnou intenzifikací a specializací je. Jsme jeden z největších dodavatelů kůlů ke stromkům po celé ČR a SK. Kůly ke stromům vyrábíme ze smrkového a modřínového dřeva. Tyto palisády je dále možno půlit, provrtávat, zkracovat, mořit či tvarovat. Srubové stavebnice Česká republika sruby, srubové domy, roubenky, montované dřevostavby, dřevěné ploty, palisády, frézované kulatiny, krovy.


V případě zýájmu dle dohody lze kůly nechat opatřit špicí nebo fazetou popřípadě obojím. OBJEDNÁVKY je možné uzavírat telefonicky, faxem, osobně po konzultaci. U zakázek s předpokládanou cenou nad 10. Kč budeme požadovat zálohu. Již přes let vyrábíme dřevěné kůly a palisády.


Cylindricky frézované , tlakově impregnované dle DIN. Doprava je od 2ks a platbě v hotovosti ZDARMA ! Akát je nejvhodnější použít v suchém prostředí – není vhodné, aby dřevo akátu bylo zatloukáno do vody, jeho životnost se pak zkrátí cca o polovinu. Vsetín vyrábí: dřevěné výrobky, dřevostavby, dřevěné ploty, palisády, kůly , zahradní nábytek, selský nábytek, přístřešky.


Nově v nabídce kůly a palisády vhodné pro budování opěrných zdí, palisád a například i houpaček a. Frézované kulatiny Ceník aktualizovaný 10. Vyrábíme dřevěné kůly , sloupky různých průměrů, vyvazovací kůly ke stromkům, frézované plotové latě, palisády, plotové dílce a. Na vyžádání umíme kůly rozpůlit, zašpičatit, zakrátit na požadované rozměr. Prodám dubové kůly , které můžete využít zejména jako nosné sloupky pro ohrady a oplocení. Dubový kůl pro klasické ohrady i pro elektrický ohradník pro ovce a skot má délku 2cm.


Půlkulaté frézované latě se dají použít na výrobu posedů, a to buď obyčejné, nebo s frézováním. Výhoda těchto našich dřevěných kůlů a latí spočívá v tom, že zapadají do krajiny a nehyzdí přírodu. Prodám nové dřevěné frézované kůly pro stavbu elektrického ohradníku nebo oplocení z uzlíkového pletiva. Materiál zbavený kůry, běle a povrchově zabroušený, v přírodním zakřivení, který je délkově i tloušťkově vyráběn dle požadavků klienta. Kůly jsou se špicí a fazetou, tlakově.


Zadejte kategorii Obchody a prodejci v obci MORAVSKÉ BUDĚJOVICE 2. Zbytek za Vás udělá server Jihlava - katalog firem. Vyhledá všechny pobočky FRÉZOVANÉ. Ideální pro kombinaci s lesnickým nebo ovčím pletivem. Výšky a průměry na přání.


Skla prodej, cenové nabídky. Akátové kůly pro nejvyšší trvanlivost z našich dřevin jsou vhodné pro obory, ohrady, oplocení, kde investujeme do kvality a dlouhé udržitelnosti. Lesní společnost Bečov, s. K prodeji nabízíme některé druhy okrasných i ovocných dřevin, frézované kůly , mulčovací kůru, kameny, okrasné prvky.


Z provozních důvodů je maloobchodní prodej přerušen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky