pátek 30. listopadu 2018

Plastové poklopy

Vítáme Vás v e-shopu PLASTOVÉ POKLOPY CZ. Sortiment je zaměřen především na plastové poklopy , kompozitní poklopy a ocelové poklopy, ale naleznete zde také jiný sortiment, který Vás určitě také zaujme. Poklopy jsou DATAPROPUSTNÉ. Datapropustnost znamená, že materiál nesnižuje intenzitu přenosu dat šířících se vzduchem - rádiově.


Buildex quality matters to je prodej kvalitních profi a hobby materiálů pro developerské projekty i soukromé stavební realizace. Vše s důrazem na maximální. Vzduchotechnika a odbočky na vzduchotechniku ventilátory do kúpelne,spiro na vzduchotechniku krbové ventilátory priemyselné ventilátory revízne dvierka. R kvalitní šachtové poklopy. Na poklopy pro revizní šachty jsou kladeny velmi vysoké nároky a to jak v oblasti celkového zatížení, tak dalších vlastností, jako je nehořlavost, datapropustnost, celková těsnost nebo voděodolnost.


Skruže bez prepojenia sú holé skruže bez prepojovacej obruče, vhodné na vrch studne, alebo pri použití iba jedného kusu, pretože sa nedajú spájať do seba. Pozinkované poklopy, ocelové poklopy, poklopy plastové, poklopy kompozitní – dle druhu mohou být vybaveny těsněním a zámkem. Dále vám můžeme dodat litinové poklopy, dále poklopy z netermoplastického recyklátu KOMPOZIT.


Plastový poklop na šachtu ROTO Plastový poklop na šachtu ROTO. Objednat si můžete i vodotěsné plastové poklopy na šachty s profilovaným rámem, které se dají zamykat. A samozřejmě stále oblíbenější kompozitní poklopy na šachty či kryty na studnu , na septiky, vodoměrné šachty. Plastové poklopy vyrábíme ve standartních velikostech i na objednávku podle rozměrů dodaných zákazníkem. Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem.


Uzatváracie šachtové poklopy s protišmykovým povrchom. Rebrované plechy sú vybavené zámkom a kovaním, ktoré umožňuje pevné uzamknutie na kľúč. Pre použitie na menej zaťažované plochy bez pojazdu. Izolace proti vlhkosti a radonu. Pokud si přejete zakrýt betonovou skruž i po jejím.


Skruž s prepojením je plastová skruž, vhodná na spojenie ďalšej skruže pomocou prepojovacej obruče. Ponúkame viacero typov poklopov : liatinové, betónové, liatinovo – betónové (BEGU), plastové, kompozitné. Montáž lehké, plastové studniční skruže zvládne jeden člověk zcela sám, bez použití těžké techniky. Přitom se jedná o zcela ekvivalentní a kvalitní moderní náhradu klasických (betonových) skruží. Materiál je hygienicky certifikovaný pro bezpečný styk s pitnou vodou.


K plastovým studničním skružím dodáváme i plastové vodoměrné šachty na uložení vodoměru. Plastové vodoměrné šachty jsou praktické a odolné Slouží k osazení hlavního přípojkového uzávěru, vodoměru a potřebné armatury, včetně dostatečného manipulačního prostoru. Svařujeme je z polypropylenových desek, díky nimž jsou šachty lehké, snadné a cenově přívětivé. B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily.


Nemůžete sehnat kanalizační nebo šachtový poklop o přesných rozměrech? Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné.


Dále prodáváme jímky, poklopy , rámy, mříže, filtry a kanalizační šachty. Naše výrobky jsou vyrobeny z polypropylenu. Jsou odolné proti nárazu, čisticím prostředkům, chemikáliím, povětrnostním vlivům a mrazu.


Sortiment pro výstavbu a opravy kanalizačních síťí - potrubí , tvarovky, revizní šachty, vpustě, gaigry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky